Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Programma, publiek, gasten … alles wat je moet weten over de nationale hulde aan Jean-Paul Belmondo op donderdag in Invalides

Het Franse bioscoopicoon Jean-Paul Belmondo is maandag op 88-jarige leeftijd overleden. Frankrijk zal hem op donderdag 9 september hulde brengen op een feest in Invalides vanaf 16.30 uur aan de Elysee. Het zal worden gehouden in aanwezigheid van de familie van de acteur, familieleden, leden van de regering en persoonlijkheden uit de wereld van cultuur en sport.

Er worden ook 1.000 plaatsen opengesteld voor het publiek dat zonder registratie bij Invalides kan komen, op vertoon van een geldige gezondheidskaart. Buiten worden twee grote schermen geplaatst voor wie niet naar binnen kan. De advocaat van de acteur merkt ook op dat de begrafenis van de acteur vrijdag om 11.00 uur zal plaatsvinden in Saint-German-des-Près.

Sinds maandag hebben verschillende figuren uit de filmwereld aangekondigd dat ze willen dat het nationale eerbetoon aan Jean Paul Monde voor het publiek toegankelijk is. “Het is een persoonlijkheidsdimensie en ik hoop vooral dat het gedeeltelijk openstaat voor het publiek. Omdat Jean-Paul Belmondo het heilige respect van het publiek hadWaardeer producer Alan Terzian op LCI.

“Ik denk dat de eer Johnny Hallyday was (in Madeleine – noot van de redactie) Hij was erg knap en erg sterk, en Jean-Paul Belmondo verdient niet minder, en op een andere manier, iets anders, maar de president van de republiek zal weten te vinden ”, Van zijn kant, kondigde Thierry Frémaux, algemeen afgevaardigde van het Festival de Cannes, aan.

In oktober 2018 organiseerde de Cour des Invalides al de National Tribute voor zanger Charles Aznavour. Onder leiding van Emmanuel Macron werd het gehouden met 200 aanwezigen en het publiek werd uitgenodigd volgens een sterk gecontroleerd orgel. In december 2017 was het schrijver Jean Dormison die daar de Republic Honor ontving.

READ  Het geschreeuw van Baptiste Giacconi tijdens de Fort Boyard-test ergert netizens