Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Problemen in de redactie van de krant “Parijs”

Waar was het interview met Felipe Martinez, secretaris-generaal van de CGT, dat op zaterdag 15 oktober werd afgenomen door een journalist van het ministerie van Economische Zaken in de ParijseEn de Maar deze lezers konden niet lezen? bij de opening. Hoewel dit interview is geverifieerd door ploegleiders, kondigde de hoofdredacteur van het dagblad, Nicolas Charbonneau, zondag aan dat hij het niet wilde publiceren. “Deze redactionele selectie, voorheen gezien als censuur, zorgde voor opschudding binnen de redactie.”Sorry, Vereniging van Journalisten Parijse en de vakbonden SNJ-CGT, SNJ en SGJ-FO in een persbericht dat op donderdag 20 oktober naar de werknemers is gestuurd. Hij ontmoette de heer Charbonneau de dag ervoor en legde hun uit dat hij bang was om de lezers de remedie aan te bieden “onevenwichtig” van voortdurend sociaal conflict, “Een foto niet per se van de glorie van Patrick Boiani, CEO van TotalEnergies” Verschijnt al in de editie van vandaag.

Deze uitleg overtuigde zijn angstige gesprekspartners niet volledig Dit is een gevaarlijk precedent.. Volgens onze informatie had de veroordeelde ambtenaar ook 48 uur later op de hoogte kunnen worden gebracht van de mogelijkheid van haar uitzetting. “Het loont om dicht bij Jean-Michel Salvatore te zijn”En de Verschillende mensen poseerden, verwijzend naar de voormalige hoofdredacteur – waaronder brief aan Kondigt de volgende aankomst aan in huidige waarden. Terwijl zijn hoofdartikelen de redactie meer dan eens de tanden hebben gezet in verband met de ontbinding van onpartijdigheid, heeft het boek van de heer Charbonneau van 12 oktober hetzelfde effect gehad.

READ  Marrakech: keizer van de nacht monopoliseert uitgaansgelegenheden
Lees ook: Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees “Le Parisien” gewijzigde hoofdredacteur

In zijn brief schatte de journalist dat: ‘raak de extremisten’ (titel “één”) maak a “arm van eer” Automobilisten hebben brandstof nodig. behandel het “Maakt al ophef intern en op sociale netwerken”vertegenwoordigers van de redactie en het personeel, herinnerend aan hun “oppositie” Voor deze vorm van partijdige participatie. “De opeenvolging van deze twee afleveringen vereist dat we heel voorzichtig zijn.”, concludeerden ze. Contact opgenomen met Nicolas Charbonneau, hij weigerde commentaar te geven.

De redactionele regel bewerken

Naast deze redactionele waakzaamheid is ook maatschappelijk belang op zijn plaats. Op 11 oktober verzamelde een algemene vergadering meer dan 150 mensen (face-to-face en op afstand), waarna een motie unaniem werd aangenomen. “Het voelde als catharsis”beschrijft een deelnemer, die het gevoel oproept van “Verlies van betekenis” van het verrichte werk. Het personeel eiste werk, met name bij de uitgeverij (die krantenpagina’s produceert), waar een evaluatie gaande is om de personeelsbehoeften vast te stellen. Deze verzoeken werden na enkele dagen afgewezen of uitgesteld door de administratie.

Je hebt nog 32,01% van dit artikel om te lezen. Het volgende is alleen voor abonnees.