Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins William geniet met zijn drie kinderen van zijn tijd op het feest van de eeuw ter gelegenheid van zijn 42e verjaardag!

Prins William geniet met zijn drie kinderen van zijn tijd op het feest van de eeuw ter gelegenheid van zijn 42e verjaardag!

Momenteel op tournee over de hele wereld. De bekende popster Taylor Swift verwelkomde een voorname publiek tijdens haar concert in Londen op vrijdag 21 juni 2024. Op die dag was Prins William, die zijn 42e verjaardag vierde, aanwezig in het Wembley Stadium om het optreden van de Amerikaanse zanger bij te wonen. . Hij werd ook vergezeld door zijn drie kinderen. de
Prins George
Prinses Charlotte en Prins Louis.

Als Prins William die dag niet in het stadion was gefotografeerd. Amerikaans tijdschrift de mensen Hij beweert echter dat hij daar was om een ​​concert van Taylor Swift bij te wonen. De toekomstige koning van Engeland behoorde duidelijk niet tot de 88.000 mensen die de popster met zijn drie kinderen kwamen aanmoedigen.

Dit prachtige eerbetoon van de Britse Royal Guard aan Taylor Swift

Afbeelding tegoed: Beste afbeelding

Het wordt beschouwd als een contractceremonie. De show van Taylor Swift in Londen trok opnieuw veel publiek. Maar daarvoor trad de zanger op in het legendarische Wembley Stadium. Op vrijdag 21 juni 2024 ontving ze een bijzondere eer. Een paar uur voor haar optreden op het podium vierden Prins William en andere leden van de Britse koninklijke familie haar aankomst in Engeland.

Taylor Swift werd geëerd tijdens de wisseling van de wacht voor Buckingham Palace. In feite leidde de hype naar het adres van de genoemde legendarische zanger
van afkomen. Een video van het moment werd ook gedeeld op het Instagram-account van de koninklijke familie. “We kunnen niet stoppen. We kunnen niet stoppen met grooven.”schreef hij in het onderschrift.

READ  Gerald De Palmas beëindigt zijn carrière vanwege een "terugkerend stemprobleem"