Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tijdens het concert van Taylor Swift in Londen ontmoetten Prins William en zijn kinderen de zanger en Travis Kelsey

Tijdens het concert van Taylor Swift in Londen ontmoetten Prins William en zijn kinderen de zanger en Travis Kelsey

Instagram @prinsandprincesofwales Prins William zag er net zo gelukkig uit als zijn kinderen toen hij een selfie maakte met Taylor Swift in Londen.

Instagram @prinsandprincesofwales

Prins William zag er net zo gelukkig uit als zijn kinderen toen hij een selfie maakte met Taylor Swift in Londen.

MUZIEK – Het is officieel: prins William is er com. De Prins van Wales vierde zijn tweeënveertigste verjaardag Rondleiding door de eeuwen heen Geschreven door Taylor Swift in Londen op vrijdag 21 juni. De Amerikaanse zangeres gaf haar eerste acht concerten in het Wembley Stadion voor een publiek van ruim 88.000 mensen.

Bij deze gelegenheid werd de erfgenaam van de Britse troon dansend gezien in een privéhokje, met zijn gezicht naar het podium van afkomen Net als iedere andere fan, zonder zorgen over het uiterlijk. Hij werd vergezeld door zijn twee oudste kinderen van 9 en 10 jaar, George en Charlotte.

En de royals waren niet de enige beroemdheden die Taylor Swift kwamen opzoeken. Model Cara Delevingne en Bridgerton-actrice Nicola Coughlan brachten het feest door in de VIP-tent. Het was ook erg druk toen American football-speler Travis Kelce, de metgezel van Taylor Swift, de reis maakte met zijn gezin en in het bijzonder zijn broer Jason, een andere beroemde voetballer.

READ  De filmindustrie roept om hulp bij dalende acceptatie

Prins William, een fan van Taylor Swift

De Prins van Wales en zijn kinderen konden Taylor Swift backstage ontmoeten. Op Instagram deelde de zanger een selfie met William, George, Charlotte of Wales en Travis Kelce. Ik schreef : ” Gefeliciteerd, materiaal ! Concerten in Londen beginnen geweldig »Waaruit blijkt dat ze Britse uitdrukkingen beheerst.

Het officiële account van William en Kate deelden ook een foto van dit speciale moment en bedankten Taylor Swift ervoor “Geweldige avond”.

Het is niet de eerste keer dat de zoon van koning Charles III de Amerikaanse popster ontmoet. In 2013 zat Prins William naast hem tijdens een liefdadigheidsevenement in Londen. Na een muzikaal optreden van Jon Bon Jovi nodigde Taylor Swift de prins heel spontaan uit om met haar te zingen.

READ  Laura Tenodji viel haar lichaam zo hard aan dat ze op de best mogelijke manier reageerde

“Tot op de dag van vandaag weet ik niet wat er met mij is gebeurd […] Maar eerlijk gezegd, als Taylor Swift je in de ogen keek, je arm aanraakte en zei: ‘Kom met me mee’, en je opstond als een puppy en zei: ‘Ja, dat is een goed idee.’William zei in 2021 op de Apple Fitness-podcast: Wandeltijd. Tien jaar na de geïmproviseerde karaoke lijkt het erop dat de invloed van Taylor Swift nog steeds invloed heeft op Prince.

Zie ook op HuffPost :