Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik ben de haarstylist van The Bridgerton Chronicles en dit is mijn belangrijkste product op de set.”

Alle beauty-experts opgelet! De haarstylist van The Bridgerton Chronicles heeft haar haargeheimen onthuld. Ze onthulde zelfs haar wonderproduct…

sinds Bridgerton-kroniek Het belandde op Netflix en fans waren zowel enthousiast over de verhalen van de serie als over de esthetiek ervan. De decors, de kostuums, de schoonheid… de productie van de show heeft er alles aan gedaan om een ​​beeld van ongeëvenaarde kwaliteit te presenteren. Het minste wat we kunnen zeggen is dat De stijl van de personages blijft een schot in de roos Sinds de release van het derde seizoen van de show.

We kunnen dit zien aan de hand van de echte transformatie van Penelope Featherington, gespeeld door Nicola Coughlan. In feite verschijnt de jonge vrouw met Lichte make-up en retro-haarstijlen Waar wij inspiratie uit gaan halen! Als dit ook bij u het geval is, is dit goed nieuws. De haarstylist van de serie onthulde haar geheimen en haar belangrijkste product in de collectie.

De rest volgt na deze aankondiging

Het belangrijkste haarstylingproduct van The Bridgerton Chronicles

Tijdens een interview met de website Wat draagt ​​hij?, Farida Guidar, de haarstylist uit de Netflix-serie, legde alle stappen uit Waar ze doorheen ging om het haar van de personages te stylen. Zo onthulde de kapper dat ze veel pruiken gebruikte om deze uitzonderlijke kapsels te krijgen. Om het te stylen voor een dagje filmen, moest ze producten van hoge kwaliteit kiezen die een langdurige houdbaarheid garanderen. Ze onthulde het product waarmee ze haar missie kon uitvoeren.

Ik begon het ontwerp door te drogen met Bumble & Bumble Surf schuimspray voor föhnen Om textuur en stabiliteit te geven. Ik ben er dol op omdat het product soepel en gelijkmatig verspreidt en vasthoudt zonder het haar te verzwaren.Farida Guidar legde het uit. Dit product zorgt voor het perfecte beachback-effect voor fijne krullen met volume.

Inspiratie voor de look van The Brigerton Chronicle

Om de looks voor alle Featherington-zussen te ontwerpen, legde Farida Gouidar uit dat ze begon met een moodboard geïnspireerd door… Broches uit de jaren 40 : “Ik nam deze silhouetten en werkte samen met Nicola tijdens het passen om te zien wat werkte“.

De rest volgt na deze aankondiging

Daarna heb ik het allemaal gemengd met effecten.”Ik werd aangetrokken door de Hollywood-stijl van eind jaren 80 en begin jaren 90 omdat deze genuanceerder was dan de strengere originelen.Houd dus rekening met de iconen uit deze periode, zoals Claudia Schiffer, Brooke Shields en Kylie Minogue. Vervolgens maakte Farida Guidar haar look af door modernere accenten toe te voegen, ook geïnspireerd door Beyoncé. Een meer dan succesvolle weddenschap!

Alison Pujol

editor

Gepassioneerd door kwesties van feminisme en gemeenschap, zet Alison haar pen in voor actuele zaken voor Aufeminin. Behandelt een breed scala aan onderwerpen om u…