Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry: Zijn moeizame relatie met zijn stiefmoeder Camilla, alle details worden binnenkort onthuld?

Prins Harry: Zijn moeizame relatie met zijn stiefmoeder Camilla, alle details worden binnenkort onthuld?

Leden van de koninklijke familie zijn verzwakt door het verlies van koningin Elizabeth II, die op 8 september 2022 op 96-jarige leeftijd stierf. Iedereen rilt nu om een ​​andere reden: de komst van de geschreven memoires van prins Harry, die in het voorjaar van 2023 wereldwijd moeten verschijnen. Volgens Random House, de uitgeverij die het boek behandelt en promoot, staat de vader van Archie en Lillibet op het punt produceren “Eerlijk en familieportret“maar ook om te vertellen”De ups en downs, fouten en geleerde lessen“…explosieve inhoud baart Buckingham Palace-teams zorgen.

Volgens de media van de zesde pagina, het dagboek Prins Harry eigenlijk beloofd te zijn”sappig‘Je moet wat onthullen.’Nieuwe verhalen over het verleden waar hij nooit eerder over sprak, over zijn jeugd”. De vooral nerveuze koninklijke familie vreest enorm voor haar reputatie, vooral vanwege twee punten die in het boek aan de orde kunnen komen. Ten eerste kan de hertog van Sussex de naam onthullen van de racistische persoon die in Buckingham Palace verbleef en die de huidskleur van Archie in twijfel trok voordat hij werd geboren, wat Meghan Markle noemde tijdens haar interview met Oprah Winfrey. Harry zou ook kunnen uitbreidenmoeilijke relatieWie houdt hem bij zijn schoonmoeder, koningin Consort, Camilla Parker Bowles.

Iedereen weet al lang dat prins Harry aan zijn boek werkt. Dit initiatief speelde hem ook parten tijdens de Britse nationale rouw en de begrafenis van koningin Elizabeth II. De echtgenoot van Meghan Markle is al uitgesloten van vele officiële diners en zijn familieleden hebben grote moeite met hem te praten, uit angst dat hun woorden zullen worden gewijzigd en tegen hen zullen worden gebruikt. Het vermoeden bestond dat de hertogin van Sussex een microfoon droeg, onder haar toga, om haar kleinste interactie vast te leggen tijdens de verschillende processies die het lichaam van de koningin bewogen…

READ  Deze borden komen deze zomer terug met hun come-out