Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Haïtiaanse zanger Mickapene sterft na val op podium Accor Arena in Bercy

Haïtiaanse zanger Mickapene sterft na val op podium Accor Arena in Bercy

Uitgenodigd om te zingen door de Karimi-groep, verzinnen Hij werd ziek en kon niet meer gereanimeerd worden. Hij was 41 jaar oud.

Artikel door

gepubliceerd

Modernisering

leestijd : 1 minuut.

De Haïtiaanse zangeres Mikapine is zaterdagavond 15 oktober in Parijs, Bercy, overleden nadat hij zich onwel voelde op het podium. Op 41-jarige leeftijd werd hij uitgenodigd om te zingen door de legendarische Haïtiaanse Karemi-groep voor 10.000 mensen.

Een paar minuten voordat hij het podium betrad, laten foto’s op sociale media zien dat hij er moe uitzag. Uit malaise gehaald, kan hij niet gereanimeerd worden door de hulpdiensten.

“Het hele Accor Arena-team is vreselijk getroffen en stuurt al hun steun naar zijn familie en geliefden in deze pijnlijke beproeving.” Dat schrijft hij zondag 16 oktober in de Accor Arena in Bercy in Parijs op Twitter.

Ook de premier van Haïti reageerde onmiddellijk op de aankondiging van het overlijden van Michael Benjamin. ‘Het land en de Haïtiaanse jeugd hebben een mooie ziel verloren’Ariel Henry schreef op Twitter. “Het is een geweldige knipoog naar de Haïtiaanse muziek die net is gestorven.”

READ  Uw horoscoop voor woensdag 21 juni 2023