Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De aanbidder verlaat de show plotseling na een slechte grap

De aanbidder verlaat de show plotseling na een slechte grap

L’amour est dans le pré gaat verder op de M6. Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit seizoen verrassingen in petto heeft. Sterker nog, sinds de eerste uitzending op maandag 23 augustus 2022 zijn de afleveringen nog steeds behoorlijk rijk en gek, en dat is waar internetters van houden. En niet voor niets zijn ze getuige van absoluut surrealistische scènes, zoals een wederzijdse kus Jan en Lawrence op maandag 26 september 2022. De twee geliefden aarzelden niet om zacht te kussen in het bijzijn van Natalie. Een reeks die netizens collectief hebben becommentarieerd, maar Jin heeft er helemaal geen spijt van, zoals hij uitlegde aan onze collega’s van Tele-vrije tijd De dag na de uitzending van genoemde aflevering: “Ze was foutloos, ze ging de goede kant op, ze was perfect, ze was magisch.” Maar in de aflevering die op maandag 17 oktober 2022 op M6 werd uitgezonden, was het niet aan Jean om ophef te maken, maar in Nadig. De paardeninseminatiespecialist zal haar verloofde, Corentin en Maxime, aan haar hele familie voorstellen. Dan ontmoet deze de vader van de boer en waarschuwt meteen: “Ik, ik hou van humor, het is de basis.”

Duidelijk comfortabel in de familie van zijn verloofde, besluit Maxim een ​​grap te maken over het drietal, wat ze niet accepteert, zoals wordt getoond. Tele-vrije tijd Zondag 16 oktober 2022. Maar dat betekent niet dat het leeggelopen is. De aanbidder blijft zijn vreugde uiten dat hij (...)

(…) Klik hier om meer te zien