Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zijn openbaring die alles verandert

BestImage, Cyril Moreau Quadk Gerek

En een beetje controverse voor dit seizoen van Dansen met de sterren 2022, a. Op 14 oktober 2022 zond TF1 de zesde bonus van het programma uit. En aan het eind van de avond stak een scheidsrechter uit Angon buskruit in brand nadat hij was uitgeschakeld. Op 16 oktober rechtvaardigde de 48-jarige zangeres zichzelf op Instagram.

Anggun maakte samen met zijn partner Adrien Caby een snelle overstap naar Friends Credits, ik zal er voor je zijn. Toen stond ze oog in oog en confronteerde ze Thomas da Costa en Florent Beer. Uiteindelijk werd de partner van Elsa Boa gered door het publiek en de partner van Ines Vandami door jurylid Chris Marquez, Bilal Hassani. Dus de mooie zangeres werd geëlimineerd uit de competitie en het lijkt haar helemaal niet te beïnvloeden. Toen ze besefte dat ze wegging, liet ze een grote glimlach zien. Morgenavond ga ik naar Bali, dat is heel goed [pour chanter dans le cadre du G20, NDLR]‘, en ging toen naar binnen. Dus Camille Compal vuurde dat ze net haar kaartjes had gepakt, toen ze net de wedstrijd had verlaten.

Maar kijkers konden het niet geloven en huilden op Twitter om vals te spelen. Critici die niet uit Anggun zijn ontsnapt. Daarom wilde ze, ondanks de controverse, reageren op haar Instagram-account. “De controverse die op sociale netwerken ontstaat, kan wijzen op mijn uitsluiting…

Lees verder

Lees ook

Dancing with the Stars, actrice eerder uitgesloten: zes jaar later onthuld
Dancing With The Stars, Anjon Forger uitgeschakeld? Dit is de bekentenis van de zanger die een schandaal veroorzaakte
Dancing with the Stars: Bilal Hosni laat netizens communiceren, grote vraag over zijn opmerkingen

READ  Quinté PMU - PRIX HERSILIE VERWACHTING 5 JANUARI 2023