Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chloe Joinet: Alexandra Lamy’s dochter vertelt over haar beroemde schoonmoeder, haar zeldzame vertrouweling

Het is een feest voor Chloe Joanieh Aanstaande maandag 17 oktober 2022! En niet voor niets viert de mooie jongedame haar 25e verjaardag. in een verhaal Op Instagram laat ze weten dat ze al mooie complimenten heeft gekregen van haar naasten, waaronder haar compagnon Sandor Fontek. “Gelukkige verjaardag mijn hartHij schreef op een foto van hun partner.

Chloe Joynet heeft zeker veel aandacht gekregen van haar familie, vooral van haar ouders Alexandra Lamy en Thomas Joynet. Samen vormden ze van 1995 tot 2003 een koppel, maar sinds 2004 bloeit de Zwitserse acteur op met Armelle Deutsch. Zo werd de laatste de schoonmoeder van Chloe Joinet. De twee vrouwen lijken een meer medeplichtige relatie te hebben gehad. Dit is wat we begrijpen door een interview met de actrice gepubliceerd in Televisie 7 dagendie de samenhangende stam oproept waarvan het deel uitmaakt. hij is (Thomas Janet, noot van de redactie) Ik had twee andere dochters met mijn stiefmoeder waar ik dol op ben Ik ben 10 en 14 jaar uit elkaar. Dus ik zag dat mijn vader een nieuwe vader is voor kleine meisjes“.

Terwijl hij de geboorte van dit nieuwe gezin bijwoonde, ontstond het idee voor zijn eerste film. De ster van de serie Derby meisje eigenlijk van plan om ga werken Hij hoopt voor het einde van volgende zomer te kunnen beginnen met de opnames van zijn speelfilm. Zijn vader Thomas is de inspiratie. “Ik wil graag een vader/dochter relatie aangaan. Ik heb het geluk een geweldige vader te hebben. Hij is een gouden vader voor mij en mijn zussen: hij is een overdreven feministe en heeft ons zo goed voorbereid op deze wereld. Ik ben hem echt dankbaarZe zei.

We weten heel weinig over de andere twee dochters van Thomas Joanie. En terecht, zij en Armelle Deutsch geven de voorkeur aan geheimhouding. De twee acteurs die in 2010 trouwden, bijvoorbeeld, praten zelden over hun relatie. Wel is duidelijk dat ze hun evenwicht hebben gevonden. “Mijn leven delen met een actrice vind ik prima. We delen dezelfde interesses en we hebben gemeenschappelijke vrienden.. ‘, vertelde Thomas kort aan Joanie voor Entertainment-tvin oktober 2017.

READ  Elizabeth II en haar terug naar Buckingham? Een echte revolutie in het paleis ...