Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry ‘vol spijt’: zoon van Charles III verdrietig om koninklijke familie te verlaten?  Nieuwe ontdekkingen te midden van problemen

Prins Harry ‘vol spijt’: zoon van Charles III verdrietig om koninklijke familie te verlaten? Nieuwe ontdekkingen te midden van problemen

Het vervolg na de aankondiging

Dit is de vraag die alle fans van de Britse koninklijke familie al drie jaar bezighoudt: zal Prins Harry zich ooit bij de familie voegen? Als hij herhaaldelijk heeft beweerd dat hij nooit meer een actief lid van zijn vader, Charles III, zal worden, en de afgelopen jaren lange tijd op gespannen voet leek te staan ​​met een groot deel van zijn familie, is de 30-jarige misschien eindelijk van gedachten veranderd. Of op zijn minst spijt hebben van bepaalde keuzes.

Dit is in ieder geval wat experts de afgelopen weken beweerden: bij ondervraging door de Britse pers maken ze duidelijk dat er spijt komt.OngetwijfeldVoor het leven van Lady Diana’s jongste zoon.Het werd steeds moeilijker“. In de SpiegelZelfs een koninklijke adviseur legt uit dat hij dat moet doen “Hij geeft zichzelf de schuld dat hij zo’n bevoorrecht gezin heeft verlaten, omdat hij een aantal voordelen heeft opgegeven die hij als vanzelfsprekend beschouwde“.

En vooral om een ​​duidelijk pad te hebben! Terwijl zijn oudere broer Prins William en schoonzus Kate Middleton hulp krijgen van ‘het bedrijf’ bij hun dagelijkse taken en grote projecten (met name gerelateerd aan slechte huisvesting of geestelijke gezondheid), moet Prins Harry samen met zijn vrouw voortdurend nieuwe projecten opzetten. Meghan Markle. Of niet: Onlangs gingen er geruchten dat het koppel uit elkaar zou kunnen gaan.

Zwaar jaar 2023 voor Harry

Na hun documentaire op Netflix die ging over hun geschiedenis en hun vervreemding met de koninklijke familie, en vervolgens de verwoestende biografie (aanvullend, alternatief en VF) van Prins Harry en het mislukken van hun podcast met Spotify hebben beide verschillende verlangens. De zoon van Charles III zou graag in contact willen blijven met zijn Britse leven door de Invictus Games, de Paralympische Spelen voor veteranen, te blijven sponsoren en zou zijn broer en vader vertellen dat hij een wapenstilstand in hun kudde wilde sluiten. Ondertussen zou Meghan Markle besloten hebben haar Hollywood-carrière, blog en Instagram-account opnieuw te lanceren.

READ  Sylvie liet de vader van haar twee kinderen na aan een Italiaanse vertegenwoordiger!

En vooral… Wij willen geen enkele link meer met Groot-Brittannië! Sinds haar laatste optreden in Londen vorig jaar om de begrafenis van Elizabeth II bij te wonen, weigert de jonge vrouw daar een voet te zetten. Omdat ze na veel uitstel afwezig was bij de kroning van Karel III, vergezelde ze haar man niet door de verschillende rechtszaken die bij de Britse pers waren aangespannen en zou ze in september niet meer terugkeren, wanneer hij daar zou zijn om Elizabeth II te eren. Wat voedt de geruchten over spanningen tussen de ouders van Archie en Lilibet (4 en 2 jaar oud), die niet langer onder hetzelfde dak zullen leven en op het punt staan ​​uit elkaar te gaan…

Het vervolg na de aankondiging

Het vervolg na de aankondiging