Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Je hebt mijn leven gered’: Florence and the Machine-zangeres verbreekt de stilte na opname in het ziekenhuis

‘Je hebt mijn leven gered’: Florence and the Machine-zangeres verbreekt de stilte na opname in het ziekenhuis

Florence Welch, zangeres van de groep “Florence and The Machine”, onderging op zaterdag 26 augustus 2023 een spoedoperatie.

Op steenworp afstand van Florence en de Machine naar Rock en Seine. De groep had hun bezoek aan het festival op zaterdag 26 augustus 2023 al moeten annuleren. Op zondag 27 augustus gaf de zanger op het laatste moment details over de redenen voor deze annulering.

Medische reden

Florence Welch onthult dat ze een spoedoperatie heeft ondergaan die “haar leven heeft gered”, details BFM-TV. En ze schreef op haar account op de sociale netwerksite ‘Instagram’: ‘Sorry voor het annuleren van mijn laatste concerten.’ De kunstenaar concludeerde: “Ik heb een spoedoperatie ondergaan om redenen die ik momenteel niet kan onthullen, omdat ik me niet sterk genoeg voel, maar het heeft mijn leven gered.”

Ze maakte van de gelegenheid gebruik om haar fans gerust te stellen en aan te kondigen dat ze op 1 september weer op het podium zal staan ​​om haar Dancer Fever-tournee in Lissabon en Malaga af te ronden.

Florence Welch had de start van de concerten in november 2022 al moeten uitstellen vanwege een beenblessure, zo melden onze collega’s.

De groep werd vervangen door hiphopgroep Cypress Hill’s Rock en Seine.

READ  De film werd in verschillende bioscopen geannuleerd na politieovertredingen en interventies