Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Majali Berda’s prachtige bruiloft in Tel Aviv

Majali Berda’s prachtige bruiloft in Tel Aviv

Afgezien van zijn problemen met Bupa, die hem herhaaldelijk beschuldigde van verduistering (die zelf wordt beschuldigd van intimidatie), was Majali Berda, ook wel de ‘Hogepriesteres van beïnvloeders en beïnvloeders’ genoemd, zeer gelukkig getrouwd met Stefan Tibul, CEO van Bupa. Shawna’s Events Company opgericht door zijn vrouw. De ceremonie en viering vonden plaats op een paar kilometer van Tel Aviv (Israël), op de Ronit-boerderij, die een oppervlakte heeft van zeven hectare groen, met een amfitheater in de open lucht in wiens voortuin de hibiscus is geïnstalleerd. de traditionele paraplu waaronder het koppel hun geloften uitspreekt.

Wat is het volgende voor deze advertentie?

De Israëlische superster Tal Vaknin zong de hele nacht

Naast de familie, waaronder Patricia, de moeder van de bruid, waren er onder de 320 gasten uiteraard verschillende Instagram-gebruikers aanwezig die verbonden waren met de evenementen van Shona: runners-up Maeva Ghannam, Marwa Mirazka, Laura Lempicka of Maryam Dabbagh, maar ook Gina en Zack, en Hiba, Benoit Chevalier en zijn vriendin Riccardo Alex Alex, Elise Goldfarb, Julia Liani… Zoveel namen die je niet aanspreken als je nog nooit reality-tv hebt gezien of als je niet geïnteresseerd bent in de wereld van influencers, maar trekken miljoenen volgers en abonnees op sociale netwerken weg.

De Israëlische superster Tal Vaknin zong de hele nacht door, net als Eden Ben Zaken, een andere lokale zanger en gouden recordhouder. Om vier uur ’s ochtends stonden er nog steeds mensen op de dansvloer. En omdat niets te stressvol is voor de gasten, komt iedereen vandaag bijeen voor een zwembadfeest. Hij volgt.

READ  "Het kan jou overkomen": Natalie Felono onthult de echte redenen voor haar vertrek uit het team van Julian Courbet