Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry: van deze onverwachte keuze zal hij profiteren bij de kroning van Charles III

Prins Harry: van deze onverwachte keuze zal hij profiteren bij de kroning van Charles III

Hier is een uitgestoken hand. Prins Harry en Meghan Markle zouden een belangrijke keuze kunnen maken als ze komen tot de kroning van Charles III.

  • Koning Charles III wordt op 6 mei gekroond
  • Hij wacht op prins Harry en zijn vrouw, die zijn uitgenodigd
  • Die laatste zou ook kunnen profiteren van een ietwat onverwachte keuze

Zullen Prins Harry en Meghan Markle de uitnodiging van Buckingham Palace accepteren en naar een kroningsceremonie gaan? Karel III ? Tot nu toe heeft de familie Sussex geen definitief en definitief antwoord gegeven. Maar als de vader van Archie en Lilibet besluit naar Groot-Brittannië te komen, mag hij in Frogmore Cottage blijven. Het zal voor Meghan Markle ook mogelijk zijn om de reis te maken en in dit pand te verblijven. Het moet gezegd worden dat deze mogelijkheid samenvalt met de aankondiging van koning Charles III, die besloot het paar van dezelfde plek te verdrijven. “Ik kan bevestigen dat de hertog onlangs e-mailcorrespondentie heeft ontvangen van het kantoor van Hare Majesteit over de kroning.” aldus een woordvoerder van het stel.

Dit laatste vervolgt: “We zullen op dit moment geen onmiddellijke beslissing nemen over de aanwezigheid van de hertog en hertogin.” Prins Harry nam dit weekend ook deel aan een interview waarin hij verklaarde dat hij zich voelt “Steeds meer van zijn familieleden.” “Ik realiseerde me dat ik een nieuwe taal had geleerd en dat de mensen waarmee ik ooit omringd was, de taal niet spraken – en dus voelde ik me nog meer buitengesloten.” De hertog beweerde ook dat A.J “akte van dienst”.

READ  Dieudonne krijgt 200 dagen boete voor het verbergen van oplichting

Prins Harry’s buitensporige geheimen over zijn jeugd

Over de kritiek die hij krijgt, antwoordt Prins Harry: “Hoe meer ze me bekritiseren, hoe meer ik de behoefte voel om mee te doen.” tijdens dit gesprek, De hertog van Sussex zei dat zijn jeugdherinneringen erg pijnlijk waren En dat hij zich altijd net iets anders voelde dan andere leden van de koninklijke familie. “Het voelde raar om in die container te zitten en ik weet dat mijn moeder hetzelfde voelde. Ik vond het gewoon logisch. Ik had het gevoel dat mijn lichaam erin zat en mijn hoofd eruit, en soms was het andersom.”