Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De patiënt van Florent Pagny: deze waarschuwing van Michel Symes over de kanker van de zanger

De patiënt van Florent Pagny: deze waarschuwing van Michel Symes over de kanker van de zanger

Toen hem op de set van BFMTV werd gevraagd, keerde Michel Cymes terug naar Florent Pagny’s behandeling van kanker. Vervolgens gaf hij een waarschuwing.

Zijn getuigenis ontroerde de Fransen. Op zondag 5 maart blikte Florent Bagni terug op zijn strijd tegen kanker tijdens een interview met Seven to Eight. Als hij vertrouwen heeft in de voortgang van de ziekte, zijn de meest recente resultaten nu Deze testen zijn niet erg goed. “Ik heb heel kort geleden een examen afgelegd omdat ik een week geleden een hevige hoestbui kreeg, wat me deed denken aan het begin van dit verhaal. Ik ging snel naar Buenos Aires en kwam terug om foto’s te maken. En echt, de foto’s zijn niet verschrikkelijk. vastleggen.

Op de set van BFMTV kreeg Michel Cymes de vraag welke behandeling de zanger zou moeten ondergaan: immuuntherapie. “Als we een behandelingsprotocol voorstellen, met chirurgie, radiotherapie, chemotherapie en immunotherapie voorstellen, is dat omdat we geloven dat immunotherapie je in staat zal stellen het risico op terugval te verminderen.” , Pan. “Kanker kan per definitie terugkeren, het kan zich verspreiden. Maar als je het gevoel hebt dat er niets meer van over is, Want er kan ooit een cel zijn overgebleven die je niet hebt gezien en die zich elders in het lichaam gaat ontwikkelen“, is gespecificeerd.

Florent Bagni kijkt terug op zijn wroeging over de ziekte

In werkelijkheid, Florent Bagni moest terug naar Parijs voor meer zorgvuldige onderzoeken. “Er is een knoop die is gerepareerd. Dat betekent dat er een risico op maligniteit is. Medicijnen suggereren en de patiënt gedraagt ​​zich. Als ik me goed voel, zal ik mezelf niet knijpen. Ik zou het net zo goed kunnen doen. Als ik in Frankrijk was, zou ik misschien niet deze lymfeklier hebben die er zo uitziet. En als ik het geplande programma had gevolgd, misschien… Het is een beetje mijn schuld.”Ik beken. Zijn fans wachten nu op geruststellend nieuws van Florent Bagni.

READ  Miss Aquitaine op de algemene kweektestbank