Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Michel Symes presenteert zijn analyse van Florent Pagny’s onthullingen over zijn gezondheid

Michel Symes presenteert zijn analyse van Florent Pagny’s onthullingen over zijn gezondheid

Florent Bagni legde gisteren vast op een foto zeven tot acht Dat zijn meest recente laboratoriumresultaten alarmerend waren. Op de set van BFMTV gaf Michel Cymes zijn mening over de mogelijke herhaling van de zanger.

Verder onder deze advertentie

Florent Pagny stemde ermee in Audrey Crespo-Mara toe te vertrouwen zeven tot achtAanstaande zondag 5 maart op zijn gezondheid. De zanger had A Longkanker onbruikbaar. Nadat hij een zeer zwaar medisch protocol heeft doorlopen op basis van chemotherapie en radiotherapie, heeft hij geruststellend nieuws over zijn toestand gegeven, en zelfs een cameo-optreden in de nieuwste clip van Kendji Girac. Aan het einde van de TF1-showfoto onthulde de zanger helaas dat recente tests alarmerende resultaten hadden opgeleverd.

Florent Bagni vertrouwde zijn bindende behandeling toe

“Ik heb heel kort geleden een examen afgelegd omdat ik een week geleden een hevige hoestbui kreeg, wat me deed denken aan het begin van dit verhaal. Ik ging snel naar Buenos Aires en kwam terug om foto’s te maken. En echt de foto’s zijn niet verschrikkelijk.”Zo vertrouwde hij zijn metgezel Thierry Ardisson toe. analyses die de zanger dwongen terug te keren naar Parijs. “Er is een knoop die is gerepareerd. Dit betekent dat er kans is op uitzaaiingen. is gedetailleerd. Florent Bagni had eerder in het interview aangegeven niet te willen dat zijn behandeling zijn leven zou overnemen. “De geneeskunde stelt voor en de patiënt handelt. Als ik me goed voel, zal ik mezelf geen druk opleggen,” bevestigd. Hij had onthuld dat hij zijn immunotherapie niet onderschreef. “Als ik in Frankrijk was, had ik misschien niet deze lymfeklier die er zo uitziet. En als ik het geplande programma had gevolgd, dan misschien … Het is een beetje mijn schuld.Ik beken.

Michael Symes bespreekt immunotherapie

Op de set van BFMTV werd Michelle Symes ondervraagd over de behandeling van de zangeres. Veelbetekenend kwam hij terug op de kwestie van zijn behandeling met immunotherapie. “Als we een behandelprotocol voorstellen met chirurgie, radiotherapie, chemotherapie en immunotherapie voorstellen; Wij zijn van mening dat u met immunotherapie het risico op terugval kunt verkleinen. Pan. alvorens zijn opmerkingen te verzachten. “Kanker kan per definitie terugkeren en zich verspreiden. Als je indruk hebt gemaakt wat je nog meer kunt doen, is het mogelijk dat je een cellule hebt die snel partie op een moment donné dat je n’avez pas vue et qui va aller se ontwikkelaar ailleurs dans l’ lichaam”, is gespecificeerd.