Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pinksteren op woensdag 8 maart 2023 in Amiens: voorspellingen

Pinksteren op woensdag 8 maart 2023 in Amiens: voorspellingen

Vind de vijf voorspellingen van Dominique Cordier voor woensdag 8 maart 2023 in Amiens, 1tijd Grand National du Trot-etappe. Vertrek om 13:55 uur 16 voorgerechten. spot draf. nationaal ras. De derde groep. 2900 meter. touw aan de rechterkant. Infanterie van 5 tot 10 jaar.

De karavaan van de Tour de France is weer onderweg, met de eerste etappe van de Grand National du Trot, waarvan de openingsrit traditioneel wordt verreden op een van de drie belangrijkste renbanen in het noorden.

Dit jaar is het het jaar waarin Amiens de revue passeert, met zijn selectieve minikoers ten gunste van de leidende paarden en zijn koers aan de rechterkant. onze favoriet, 11 Ik hou van mij Ze is een merrie van hoge kwaliteit, geplaatst in Groep 1, een uitmuntende tweemaal gelopen rechtshandige, met een overwinning en een tweede plaats.

Gezien toewijding, is deze race een doel dat het voorgoed kan veranderen Hallo partner en de Isaulio Smart 14, die 25 miljoen verdient, maar nog steeds het onmogelijke zal proberen (en misschien zal slagen) met Yoann Lebourgeois. Een buitenstaander van RTL wel 7 Fame-muziek, die onlangs het juiste tempo heeft gevonden en een favoriet zou moeten worden in dit evenement. Een andere opmerkelijke dimensie in perspectief, Dimension 16 Gala Tiji, die waarschijnlijk deelneemt aan het korte parcours, maar de enige speler is die de klassieker bij de start wint. Bij versheid zou het kunnen mikken op de 4e of 5e plaats met zeer hoge kansen…

Voorspellingen:

11. Ik hou van mezelf
4. Hoodie van partner
14. Isaulio Smart
7. De muziek van roem
16. Gala Tigi
8. Heliot de Cahot
2. Hidalgo de Noz

READ  Charlene uit Monaco verschijnt weer nadat ze van streek was, en de foto's zullen je verbazen

Underdog-RTL:

7. De muziek van roem

Resultaten voor maandag 6 maart in Caen

De favoriete overwinning van RTL. De derde partij van RTL komt niet in aanmerking. Op de cheque staat Quinté.

De redactie adviseert

Nieuws van de RTL-redactie in je mailbox.

Schrijf je dankzij je RTL-account in voor de RTL-nieuwsbrief en volg dagelijks al het nieuws