Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten: “Het is tijd om te vechten!!!”, Donald Trump stemt in met debat met Joe Biden

Presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten: “Het is tijd om te vechten!!!”, Donald Trump stemt in met debat met Joe Biden

De twee kandidaten voor de presidentsverkiezingen van komende november bereiden zich voor op een confrontatie met elkaar.

De Amerikaanse president Joe Biden daagde zijn rivaal Donald Trump twee keer uit voor een debat vóór de verkiezingen in november, in een videoboodschap die woensdag werd gepubliceerd.

‘Vandaag zegt hij dat hij nog een keer met mij wil debatteren. In dat geval moet je me maar voor de gek houden, man. Ik zal het zelfs twee keer doen.’ De 81-jarige aftredende president lanceerde, voordat hij er sarcastisch aan toevoegde: ‘Dus laten we data uitkiezen, Donald. Ik heb gehoord dat je woensdag vrij bent.’een wekelijkse rustdag in het proces tegen de Republikeinse kandidaat.

Donald Trump heeft in 2020 twee debatten van mij verloren. Sindsdien heeft hij er geen één meer bijgewoond.

En nu doet hij alsof hij weer ruzie met me wil maken.

Nou, een fijne dag verder, mijn vriend. pic.twitter.com/AkPmvs2q4u

– Joe Biden (@JoeBiden) 15 mei 2024

In dit proces accepteerde Donald Trump (77 jaar oud) de uitnodiging van de Democratische kandidaat.

“Ik ben klaar”schreef de president van 2016 tot 2020 op zijn sociale waarheidsnetwerk. “Laten we gaan vechten!!!”

27 juni?

“Ik heb een uitnodiging van CNN ontvangen en geaccepteerd om op 27 juni een debat te voeren.”Joe Biden tweette later op de dag. ‘Jouw beurt, Donald. Zoals ik al zei: overal, altijd en overal.’

U heeft een uitnodiging ontvangen en geaccepteerd van @CNN Ter discussie op 27 juni. Alsjeblieft, Donald. Zoals ik al zei: overal, altijd en overal.

– Joe Biden (@JoeBiden) 15 mei 2024

Het strafproces tegen Donald Trump is maandag in New York hervat met de start van de langverwachte getuigenis van zijn voormalige advocaat Michael Cohen, die door aanklagers is aangehaald vanwege zijn centrale rol in de zaak van verborgen betalingen aan een filmster met een X-rating in 2016. .

READ  Verschillende observatiemissies brengen tegenstrijdige berichten over de algemene verkiezingen aan het licht

Deze voormalige loyalist onder de gelovigen van de miljardair is sindsdien zijn aartsvijand geworden.