Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prachtige Salma Hayek met haar 14-jarige dochter Valentina: de zeldzame verschijning van het paar op de rode loper

Grote monsters en superkrachten in het programma. De nieuwe film van Marvel Studios, eeuwigheidHet werd uitgebracht in Frankrijk op 3 november 2021. Maar een paar gelukkigen kregen de kans om de speelfilm van Chloé Zhao lang voor ons te spotten, in preview, in Los Angeles. Angelina Jolie, een van de meest opvallende titels van de film, greep het moment om een ​​familie-uitje te maken, weg van Brad Pitt, met Maddox, 20, Zahara, 16, Shiloh, 15, en Vivienne en Knox, 13. Alleen Pax, de jongste van de clan, werd om vele mysterieuze redenen vermist.

Angelina Jolie was niet de enige die met haar familie kwam. Salma Hayek, die de rol van Ajak speelt in eeuwigheid, stampte rode loper Met haar enige 14-jarige dochter, Valentina Paloma Pinault. De 55-jarige actrice, die sinds februari 2009 getrouwd is met Francois-Henri Pinault, besloot haar carrière te beëindigen door het leven te schenken. Een keuze die ze sindsdien heeft teruggegeven … tot ons grootste genoegen.

eeuwigheid Het vertelt het epische avontuur van een groep beschermende helden die terugkeren naar de aarde om de perverse wezens te confronteren, de hatelijke wezens die zijn verdwenen sinds het begin van de geschiedenis… of bijna. Dit is filmisch gezien een enorm verschil voor regisseur Chloe Chow, die een paar maanden geleden de Oscar voor Beste Film, de Oscar voor Beste Regisseur, de Gouden Leeuw in Mostra en een Golden Globe voor een film won. bedoeïenen. Ze was natuurlijk omringd door de filmploeg en een menigte gasten op de avond van de Hollywood-première.

READ  Timothée Chalamet organiseerde in 2010 een mysterieus YouTube-kanaal

Op het programma van Marvel Studios: Rita Ora en haar minnaar Taika Waititi, Richard Madden en Kit Harington – de gebroeders Stark uit de serie Game of Thrones – , Malin Ackerman, Jack Donnelly, Kumail Nanjiani, Emily V Gordon, Ronnie Cheng, Hana Pham, Leah McHugh, Ma Dong-seok, Bella Burke of Ralin Shah.