Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ze had een ambigue situatie’

Benoemd door ambassadeurs, wordt Kumba gedwongen de nieuw verenigde stam te verlaten Koh Lanta Dit is dinsdag. Clemence Castell rechtvaardigt in een gok deze keuze met Tele-vrije tijd.

Nogmaals, de lijn van ambassadeurs stelde niet teleur! En het is eindelijk compa Wie betaalde voor Phil’s beslissing deze dinsdag, Laurent Maestreet… Naast Kasteel van Clemence En ogo, werd onlangs gered van Exile Island Waarom Koh Lanta, de legende. Omdat Denis Brogniart heel duidelijk was: om ervoor te zorgen dat de twee door de twee teams aangestelde ambassadeurs niet naar de gevreesde zwarte bal zouden gaan, moest de beslissing worden genomen … om vier uur! dubbele winnaar Koh Lanta Hij licht zijn keuze – en zijn cruciale rol – toe tijdens een interview op tv-entertainment.

Kumba bevond zich in een mysterieuze situatie

Toen ik uitlegde wat er met Yellow was gebeurd, viel mijn keuze op Kumba. Natuurlijk veranderde Kristel ook van gedachten toen ze zich waagde om niet naar het einde van de Girls’ Alliance te gaan, maar we hadden een verklaring en ze was er duidelijk over. Terwijl Kumba’s situatie was nog mysterieuzerVermijd geiten en kool. Het was helemaal niet duidelijk. En toen hoorden we het niet toen Claude ons na een partij rust vertelde dat we blijkbaar de sterkste wilden uitschakelen… En we mogen niet vergeten dat Kumba nog drie keer tegen me gestemd heeft.‘”, vertelt de avonturier voordat ze uitlegt hoe ze er uiteindelijk in slaagde Laurent Maesteet te overtuigen, die vertrok om Christelle in dienst te nemen.

READ  Netflix en Canal+ grote winnaars, Disney+ en TF1 en M6 verliezers

We hebben onszelf nog niet kunnen uitleggen

Laurent had een delicate houding omdat hij nooit rood op het papier wilde zetten. Ik had vanaf het begin de indruk dat Kumba niet zijn eerste keus was, maar eerder om naar Christelle te gaan. Maar als hij het niet met Ugo en mij eens is, gaat hij naar de zwarte bal! En Phil was zo vastbesloten om niet gecentreerd te zijn… Laurent was een beetje gedwongen om te volgen wat Ugo en ik zeiden.Leg het ons uit moeder van de familie. genade erkent”Heb het nog niet kunnen uitleggenMet Kumba op zijn beslissing om van hem af te komen (waar hij erg gesloten over was toen hij de dubbele winnaar in TF1-overlevingsspel probeerde uit te leggen).