Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prachtige Carla Bruni in een lange zeemeerminjurk, verbaast de rode loper (foto’s)

Op zaterdag 21 mei maakte Carla Bruni een opvallende verschijning op de rode loper van het filmfestival van Cannes. Het voormalige model trok alle aandacht toen ze de trap beklom in de film verdriet driehoek.

Verder onder deze advertentie

Filmfans werden niet teleurgesteld op deze vijfde dag van Filmfestival van Cannes. Deze zaterdag 21 mei Een groep sterren woonde de vertoning van de Zweedse film bij verdriet driehoek Geregisseerd door Robin Ostlund. Kans om Sandrine Kiberlin te vinden, glamoureus in een witte smoking naast acteur Vincent McCain, die ze speelde Tijdelijke contactgegevens. Gewend aan rode lopers, scheen Victoria Sylvestedt ondertussen duizend lichten in een korte, laag uitgesneden rode jurk die haar prachtige silhouet accentueerde. Het papier van elegantie en eenvoud spelen, Maren Delterme, de heldin van de serie Alice NeversVan haar kant koos ze ervoor om een ​​wit T-shirt en een zwarte tule rok te dragen voor haar prachtige look op de arm van haar man Florian Zeller.

Carla Bruni Samia op de rode loper

Maar als er inderdaad een personage was dat de verschijning van de stappen van de film markeerde verdriet driehoekdat het Carla Bruni ! Nauwelijks het Palais des Festivals bereikt, Model en voormalig first lady Ik heb gezien dat alle lenzen van fotografen ernaar verwijzen. En niet voor niets is degene die al heel lang bestaat op alle modeshows verschenen Een lange, geborduurde, paarse jurk met Celine’s handtekening en haar slanke lichaam benadrukt. Deze mooie 54-jarige vrouw, die zowel chic als sexy was, koos ervoor om het te dragen met luxe Bvlgari-sieraden. Een onberispelijke prestatie die hem ongetwijfeld in staat stelde om de meest succesvolle traplopen te verschijnen.

READ  Beatrice Schönberg trouwde met Jean-Louis Borlo: een zeer zeldzame verschijning van het paar in Saint-Tropez

Het voormalige supermodel is nog steeds glamoureus

Carla Bruni schittert al meer dan 20 jaar regelmatig op het filmfestival van Cannes, de Croisette elk jaar. Een jaar geleden, de beroemde vertaler iemand vertelde mij Hij toonde trots zijn steun voor het Italiaanse voetbalteam dat zich plaatste voor de finale van de European Nations Cup, Door een ring te dragen met een groen, wit en rood trio Om de trap op te gaan in de film in zijn leven En Deze muziek wordt voor niemand gespeeld. Dit jaar weer, De vrouw van Nicolas Sarkozy verscheen op het toppunt van schittering, Zoals u kunt zien in onze diavoorstelling.