Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cannes 2022: Charlotte Casiraghi schittert in een blauwe zijden jurk aan de arm van haar man, Dimitri Rassam

Vrijdag 20 mei 2022 ging Charlotte Casiraghi naar de rode loper van het filmfestival van Cannes. Ze was bijzonder elegant samen met haar man, Dimitri Rassam.

Modeprinses Charlotte Casiraghi maakte geweldig uitziend Op de rode loper van het filmfestival van Cannes. Vrijdag 20 mei ging ik naar de 75e editie van het festival terwijl ik de film presenteerde broer en zus door Marion Cotillard. En als de actriceZondag lange verloving Charlotte Casiraghi koos voor een ultra-chique zwarte playsuit van Chanel en zorgde voor veel opschudding in een outfit van een heel andere stijl.

In feite was de inspiratie voor Chanel om kleding te dragen Luxe blauwe zijden jurk onthult zijn blote rug. Aan de accessoirekant koos ze voor een kleine zwarte tas gesigneerd door het merk. Ten slotte koos ze ervoor om waakzaam te blijven aan de kant van de accessoires Mooie zilveren oorbellen En de armband is dezelfde stijl. Wat het kapsel betreft, deed de dochter van prinses Caroline van Monaco de gok zijn haar plat maken en trek ze in een knot. Een bijzonder succesvolle outfit die niet naliet indruk te maken op de mensen van Cannes.

Charlotte Casiraghi en Dimitri Rassam werken samen op de rode loper

Als ze heel elegant was als ze de trap opliep, kon Charlotte Casiraghi erop rekenen dat haar man Dimitri Rassam haar zou vergezellen. De 40-jarige was net zo elegant als zijn vrouw en Hij droeg een smoking. Meestal is het paar ingehouden Tekenen van genegenheid vermenigvuldigd En hij was vooral medeplichtig aan het opkomen voor de paparazzi. Een bijzonder geslaagde komst van het koppel dat in 2018 ouders werd van de kleine Balthasar.

READ  Verjaardag van Jalil Lesbert: Letizia Halliday deelt een video in de Evening Privacy

widget downloaden

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen