Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Stereo Club – Kijkers keuren overweldigend de aanwezigheid van Eva Queen op de show af

Ondanks de geweldige lipsynchronisatie in “Stereo Club”, had Eva Queen volgens veel kijkers niets met de show te maken. (TF1-schermafbeelding)

Op vrijdag 20 mei opent Camille Compal een nieuwe entertainmentshow op TF1. Deze show, getiteld “Stereo Club”, is een bewerking van een Amerikaans format (“That’s My Jam”), gepopulariseerd door gastheer Jimmy Fallon. Het principe bestaat uit een reeks muzikale en humoristische evenementen tussen twee teams bestaande uit artiesten en persoonlijkheden. Voor dit eerste nummer kon de presentator van Mask Singer rekenen op een gerenommeerde cast: Julie Zenati, Joyce Jonathan, Amir, Elie Simon, Ahmed Sylla, Caroline Engled, Elisa Tovati, Bruno Sanchez, Monsieur Bowlby, Christophe Licata … en Eva Quinn. Voor veel kijkers heeft de jonge zangeres, bekend van haar hit “Coeur Noir” of “Ciel”, niets met deze show te maken.

Veel nieuwe functies op TF1! Na ‘Maskerzanger’Camille en foto’s“,” Welkom terug “,” en meer recentelijk: “En toen? “, Camille Compal Hij heeft het bevel over een Innovatieve vorm op TF1 Het gaat vrijdagavond open op Channel One. Deze nieuwe show, bekend als “Stereo Club”, is eigenlijk een wijziging van een format uit de VS, “That’s My Jam”, beroemd gemaakt door de zeer beroemde Jimmy Fallon. Het idee achter “Stereo Club” is heel eenvoudig: het is een muzikaal spel tussen twee teams die uit verschillende karakters bestaan. Karaoke, audities, blinde tests, vervormde stemmen, lipsynchronisatie, mime… noem maar op! En voor deze geweldige première koos de DALS-host ervoor om een ​​XXL-formaat en premiumfuncties aan te bieden. In de teams die vanavond strijden, vinden we Julie Zenati, Joyce Jonathan, Amir, Elie Simon, Ahmed Sylla, Caroline Engled, Elisa Tofati, Bruno Sanchez, Monsieur Bowlby, Christophe Licata en de jonge zangeres Eva Quinn. Vooral bekend bij tieners, is vertaler “Ciel” de jongere zus van de reality-tv-ster.

READ  Foot OL - OL: Valve tegen ASSE, Mick Jagger vermaakt Lyon - Olympique Lyon

Video – Ontdek Camille Kombal’s Minute

‘De kracht van de interstellaire leegte is op zijn hoogtepunt’

Eva Quinn is het zusje van Jazz Korea, ontdekt op Who Wants to Marry My Son? De 21-jarige, die bij de NRJ Music Awards 2021 tot Franstalige artiest van het jaar werd uitgeroepen, vertrouwde de hele show op haar bandmaat Ahmed Sylla om zo ver mogelijk te komen. Een van de hoogtepunten van zijn aanwezigheid is zijn “Lip Sync Karaoke” in “Physical” van zanger Dua Lipa. Helaas voor de jonge vrouw, met haar soms ruwe antwoorden tijdens quizzen en haar verschillende interventies, is het duidelijk dat veel Twitter, die haar vanavond soms voor het eerst ontdekten, haar optreden vanavond niet ten volle kon waarderen. Iemand voelde zelfs dat TF1 “een concept schoot dat zo goed werkt in de Verenigde Staten, gewoon door slordige gasten te hebben”, in navolging van Eva Quinn…

Video – Als ik Eva Quinn was