Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Poster Nederland-Frankrijk in de kwartfinales

Poster Nederland-Frankrijk in de kwartfinales

De Franse selectie, onder leiding van Sylvain Ripoll, ziet op 31 mei de kwartfinales van de Euro Espoire. BIJ Steun voor zijn overwinning op IJsland van woensdagavond (0-2)Dankzij de prestaties van Matteo Quentouci en Otson Edward heeft het Franse team het recht gewonnen om zijn reis in het toernooi voort te zetten, en kan worden overwogen verder te gaan. In de kwartfinale moet hij Nederland verlaten, dat er op papier sexy uitziet in een poster.

In de tweede groep achter Denemarken, dat een volle kaart heeft met drie overwinningen in drie wedstrijden, gaat Frankrijk (6 punten) voorbij met Groep A, waaruit Nederland (eerste) en Duitsland (tweede) uitkwamen. Het was in Boedapest op 31 mei dat de Blues zich verzetten tegen een aanval. De partners van Sven Bodman scoorden zelfs 8 doelpunten in de groepsfase, waaronder de dictatoriale kaart tegen Hongarije op dinsdagavond (1-6). Denemarken – Duitsland gaat op 3 juni door naar de halve finales tegen de winnaar van de kwartfinales. De finale staat gepland voor 6 juni in Slovenië.

Kwartaalposters Euro 2021 : Nederland-Frankrijk, Denemarken-Duitsland; Spanje – Kroatië, Portugal – Italië.

READ  De Koning der Nederlanden onderzoekt de rol van de koninklijke familie in de koloniale geschiedenis