Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk, Duitsland, Italië en Nederland sluiten zich aan bij het coronavirusvaccin

Frankrijk, Duitsland, Italië en Nederland sluiten zich aan bij het coronavirusvaccin

Hoewel de epidemie in Europa nog niet is overwonnen en het risico van een tweede golf niet is uitgesloten, zijn Parijs, Berlijn, Rome en Amsterdam overeengekomen om een ​​”alliantie” te vormen om een ​​levensvatbare vaccinproductie te waarborgen. Europese en Nederlandse functionarissen hebben verzet verklaard tegen Covid-19. De vier landen ‘onderzoeken gezamenlijk verschillende vraagstukken Hoopvolle pogingen En in overleg met verschillende farmaceutische bedrijven ”, aldus het ministerie van Volksgezondheid in een verklaring.

Het doel van deze “alliantie voor inclusieve vaccinatie” is om zoveel mogelijk vaccins op Europese bodem te produceren, aldus het ministerie. “Duitsland, Frankrijk, Italië en Nederland zijn er vast van overtuigd dat een succesvol resultaat een gemeenschappelijke strategie en investering vereist”, zei hij. De alliantie wil ook zorgen voor voldoende beschikbaarheid van vaccins voor de Europese Unie en andere lage-inkomenslanden, vooral in Afrika.

Lees meer – “Een vaccin om te doden”: er zijn volop complottheorieën op sociale netwerken

“Een vaccin moet algemeen toegankelijk, toegankelijk en betaalbaar zijn voor de EU”, zei hij, eraan toevoegend dat “de meest kwetsbaren” hiervan zouden kunnen profiteren, aldus Nederlandse functionarissen.

Onze service – Bespaar geld door onze vergelijker van ziektekostenverzekeringen te bekijken

READ  Bij de ontsporing van de trein kwam één persoon om het leven en raakten enkele tientallen gewond