Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Positief voor Covid-19, Karen Ferry mist opnieuw ‘Dance with the stars’

Het vorige model kon het tweede deel van de TF1-showavond niet hosten.

Voormalig omroepster en actrice Karen Ferry presenteert meestal het tweede deel van “Dance with the Stars” op TF1. Waar deelnemers en juryleden de hoogtepunten van de show bespreken. Maar deze vrijdag 8 oktober was de 40-jarige voor de tweede week op rij niet in de lucht. Camille Compal vervang het.

» Lees ook – ‘Dancing with the Stars’: 5 dingen om te weten over seizoen 11

Ik bracht het onderwerp ter sprake op Instagram. Met de publicatie van de twee foto’s – ze verschijnen in radioactieve vorm tegen de achtergrond van Bretonse riffen – heeft de echtgenote van voetballer Yuan Gourcuff Covid-19 opgelopen. “Sommigen hebben het geraden, ik heb dit verdomde virus opgelopen, dus ik zit thuis in isolatie, maar uiteindelijk ben ik beter af”Karen Ferry is gerustgesteld, weer gevangen.

“Ik mis de heuvels, ik mis het wandelen in het bos met mijn gezin en mijn hond, ik mis ook het wandelen op het zand”, bevestigt aan degenen die zojuist een werk hebben gepubliceerd met de titel Evenwichtig leven. Mode, sport en lifestyle tips voor vrouwen uitgelegd ten westen van Frankrijk . “Ik ben ook teleurgesteld dat ik mijn signeersessies moet annuleren”Naast deze functie heeft ze last van de pest.

Voormalig kandidaat voor “Het masker van de zanger” Je kunt “Dancing with the Stars” als horloge vanuit haar huis bekijken. Op vrijdag 8 oktober gingen twee kandidaten na testduels hun weg naar buiten. Dit is Jean-Baptiste Monnier, een acteur die in zijn jeugd werd gezien in koorzangersen Enas Vandami.

READ  Kim Kardashian Kanye West weer als koppel? Ze hertrouwen!