Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anthony Collette vertelt meer over zijn breuk met Iris Mittenaere: ‘Er waren behoorlijk gewelddadige dingen’

in 2018, Anthony Colette En Iris Mittenaere waren co-sterren dans met de sterren (Seizoen 9). Zeer medeplichtig op het scherm, werden de koningin en haar partner ook verliefd op elkaar, en ze aarzelden niet om samen op de rode loper te verschijnen. Ze leefden een paar maanden lang een prachtig liefdesverhaal. De niet-rooskleurige relatie van de onlangs gevangengenomen 26-jarige danseres algemeen Over zijn geschiedenis met Eris:Er waren wat gewelddadige dingen. Ik ben erg conservatief: zelfs als het leuk is, heeft deze show me soms in verlegenheid gebracht.“Als hij had bevestigd dat hij een goede relatie had met de voormalige schoonheidskoningin, onthulde hij dat ook aan het tijdschrift dichterbij dat het “Het is niet makkelijk om Miss Universe te zijn“.”Ik heb geworsteld met vergelijkingen. Het was opgeblazen en maakte me dronken.Hij zei destijds.

Nu verliefd op zijn visagiste, heeft Anthony ook enkele onthullingen gedaan over zijn duo met Iris. Toon hardlopen! In 2020. Bespreking van haar verschillende partners in dans met de sterrenHij wees erop, met gevoel voor humor, dat “Het meest irritante was ErisDeze mooie brunetteHij had zijn persoonlijkheid“.”Als je deze show doet, is het leuk, je ontdekt iedereen, je zegt tegen jezelf dat de choreografie erg goed is, maar als je in competitie bent, al aan het einde van de derde week, ben je het moe om moe te zijn. Je staat de hele tijd heel vroeg op, je danst de hele dag, plus interviews en bonussen… en soms wordt het gewoon te gek. Omdat we het zo goed met elkaar kunnen vinden, zou hij meer scheten kunnen laten. Geen groot gevecht maar saai“Hij legde het uit. Te eerlijk, de knappe brunette heeft ook onthuld waarom ze uit elkaar zijn gegaan:”Het duurde niet lang, omdat elk van hen levensdoelen heeft die misschien niet overeenkomen met de doelen van de ander …

READ  video. "Je eet goed in de kantine", "Turkije": gevallen waarin Léna op haar lichaam werd aangevallen op het filmfestival van Cannes

Sindsdien heeft Iris een relatie met Diego El Glaoui. De geliefden formaliseerden het paar in november 2019 op sociale netwerken.