Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze foto die de temperatuur doet stijgen op Instagram

Als Shakira dankzij haar muziek over de hele wereld beroemd is, dan is de zangeres ook een echt object van fantasieën. Met zijn royale vormen en atletische belijning bewijst de Columbian dat je zelfs de grootste tijdschriften van iets meer dan 60 meter (1,57 meter) aan kunt. De metgezel van Gerard Pique wordt een van de beroemdste persoonlijkheden in de modewereld genoemd.

Donatella Versace, de erfgename van het merk opgericht door haar broer Gianni, publiceerde vrijdag 8 oktober 2021 een momentopname van de Colombiaanse op haar Instagram-account. “Shakira, de Colombiaanse koningin, ziet er geweldig uit in Versace voor het novembernummer van Cosmopolitan US! Ik hou van je, Shack!!! “ (Vertaling: Colombiaanse koningin, je ziet er geweldig uit in Versace voor het novembernummer van Cosmopolitan US. Love you, Shaq!), Ze schreef het Italiaanse bijschrift bij een foto van Shakira die onder de douche staat. De badkamer die de sport van gesloten hutten lijkt te zijn. Bij de fotoshoot draagt ​​de zangeres een nauwsluitende turkooisblauwe jurk die past bij een paar sandalen met hoge hakken in dezelfde kleuren. “Die heupen liegen niet, Shakira!!! Ik hou van deze Versace-look op je“,” (“Die heupen liegen niet, Shakira!!! Ik hou van die Versace blik op je”), voegde Donatella Versace toe, knipogend naar de beroemde Colombiaanse titel die in 2005 werd uitgebracht.

Shakira, een waar sekssymbool uit de jaren 2000

Een post die honderdduizenden keren werd geliked, bevestigt de status van het sekssymbool van de zangeres. Die laatste verhoogt regelmatig de temperatuur op sociale netwerken. De metgezel van de voetballer Gerard Pique wedt graag op gewaagde en levendige kleding. In de zomer van 2019, de persoon die de laatste etappe deelde Super Bowl met Jennifer Lopez, had op zijn Instagram-account al blij gemaakt dat zijn fans zichzelf in een neonroze bikini met franjes lieten zien.

READ  Voorspel de JEAN DARAUX PRIJSWEDSTRIJD

https://www.instagram.com/p/CUxKKQutZye/

Bekijk ook: Shakira onthult haar billen in een zeer verrassende bikini