Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Adele geeft zich over aan interviewbekentenis

Zangeres Adele, wiens muzikale comeback op handen is, fascineerde met haar album “30”, in Vogue magazine, dat een Amerikaanse en Britse editie maakte.

De Britse popzangeres Adele vertelt over de moeilijkheden waarmee ze als dertiger te maken kreeg en die haar nieuwe album ’30’ vorm gaven, waarmee ze in een bekentenisinterview terugkwam. naar het tijdschrift Vogue tijdschrift.

Op de cover van de Britse en Amerikaanse edities van het populaire tijdschrift stapte de Londense zangeres, die nu in Los Angeles woont, uit een vijfjarige ingeplante schatting om voor het eerst haar scheiding, psychotherapie en enorme gewicht aan te kondigen. Verlies.

“Mijn leven stortte in”

“Toen ik in de dertig was, stortte mijn leven zonder waarschuwing in elkaar”, herinnert Adele, 33, zich in de Britse editie van Vogue. “Ik heb het gevoel dat dit album zelfvernietiging is, dan zelfreflectie en zelfredding.”

Ze vertelt over haar scheiding van haar man Simon Konecki, de voormalige financier die een liefdadigheidsinstelling oprichtte, die in april 2019 van haar gescheiden is. “Het werkte niet meer voor mij. (…) Ik was niet verdrietig, maar ik zou Ik voelde me ellendig als ik niet eerst aan mezelf dacht.’

Om de vragen van zijn 9-jarige zoon Angelo over deze scheiding en de door hem opgelopen blessure te beantwoorden, werd speciaal dit zeer persoonlijke album geboren, waarvan de releasedatum onbekend is.

“Mijn zoon heeft veel vragen. Echt goede vragen, echt onschuldige vragen, ik heb geen antwoord op” zoals “Waarom kunnen jullie niet samenwonen?”.

45 kilo afvallen

“Ik had het gevoel dat ik hem met dit album wilde uitleggen, want naarmate hij ouder wordt, wie ik ben en waarom ik er vrijwillig voor kies om zijn hele leven te ontmantelen op zoek naar mijn geluk.”

De angstgevoelige Adele vond verlichting door therapie en raakte verslaafd aan lichaamsbeweging, waardoor ze ongeveer 45 pond kon afvallen.

“Ik moet me voorbereiden om weer beroemd te worden, wat ik, zoals iedereen weet, niet leuk vind om te zijn.”

De zangeres bevestigde tijdens de 15e Grammy Awards dat ze vandaag een relatie heeft met de Amerikaanse sportagent Rich Paul.

READ  “Bedankt aan mijn ex-man Tony Parker...”: Eva Longoria heeft veel te danken aan de Franse basketballer