Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe presentatrice Marie Portolano overtuigt netizens niet

Beste banketbakker Het is terug op M6 op donderdag 7 oktober 2021. Op zijn 10e verjaardag heeft het gastronomische programma een paar verrassingen voor kijkers vanaf de eerste aflevering. Beginnend met een nieuwe gastheer, Marie Portolano. Maar afgezien van diens optreden hadden de tweeters geen hart voor het feest…

M6 Live-schermopname

7 oktober 2021 zag een comeback Beste banketbakker. En nu de hoofdshow van M6 op donderdag wordt uitgezonden, is het niet langer woensdag zoals gewoonlijk. Wat de kijkers destabiliseerde zoals ik een paar dagen geleden nieuwe programmering deed? Koh Lanta waar Dans met de sterren. markering zijn tiende verjaardag, werd tijdens deze eerste avond nog een nieuwigheid ontdekt: bij wijze van uitzondering hadden twintig kandidaten het voorrecht om voor de camera’s met elektrische peddels en zakken pijp tegenover elkaar te staan.

Van deze twintig personages werden er aan het einde van de show maar veertien gekozen om het avontuur onder de tent voort te zetten. Onder hen zijn kleurrijke personages wiens aanwezigheid op de show verrast: naast een getatoeëerde ch’ti-haarstylist en een piloot van een luchtvaartmaatschappij, bestaat het team voor 2021 uit een voormalige milieuvertegenwoordiger uit Wenen, evenals voormalig Miss Filippijnen en Miss World First. tweede plaats. Het volstaat om te praten over enkele van de tweeters die dachten een ontwikkeling in “reality-tv” te hebben gezien en leken spijt te hebben van het gebruikelijke onbekende…

Maar dit is niet de enige spijt die ze vanaf de eerste minuten op het sociale netwerk van de blauwe vogel hebben uitgesproken. Vier jaar lang was Julie Vignali de gastheer van de show, met de jury bestaande uit Cyril Lignac en Mercotte. Maar dit seizoen De gastvrouw gaf er de voorkeur aan haar plaats op te geven voor een collega: Marie Portolano, sportjournalisten die zich in het jaar 2021 bij M6 voegde. Een jong talent waarvan sommige netizens al het gevoel hebben dat ze de afgelopen maanden veel op het kanaal hebben gezien. Opmerkelijk mooie blonde animatie Buitengewone avond En De sterren reizen terug in de tijd in Puy de Fou.

READ  Pierre Perrier zingt het vuil van de hoofdstad in "Paris Saccagé"

In het aangezicht van Cyril Lignac’s plagen die haar vertelde te wachten tot ze “zichzelf zou bewijzen”, verstopte ze zich niet Grote druk om de fakkel te dragen Animatie van de beste banketbakker. Het is al moeilijk om te concurreren met Julia Vignali’s gedurfde grappen, vraatzucht en natuurlijke boosaardigheid. Het is niet verwonderlijk dat netizens hem geen geschenk gaven. Op Twitter waren hun meningen over zijn optreden nogal negatief.

Zou dit geen normale reactie zijn op de stijlverandering tussen de begeleiders? De komende weken zullen het leren. Ondertussen bevestigden sommige netizens hun waardering voor Marie Portolano en vonden haar “aardig” bij de kandidaten.