Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vergeet de woorden niet: Maestro Caroline vertrouwt het gedrag van Nagui in de groep

Collusie met on-air kandidaten, is Nagui hetzelfde als de camera’s niet draaien? Caroline, de nieuwe maestro van het programma “Vergeet de teksten niet”, uitte haar plezier in haar relatie met de gastheer.

In een interview met de site huidige vrouw, die nu 29 overwinningen op haar naam heeft staan, en een jackpot van 245.000 euro, verklaarde de steun die Nagoi verleende tijdens de schietpartij. Dit kan lang en stressvol zijn voor kandidaten. “Moe. De meest vermoeide is de eerste van de dag en de voorlaatste. Als de dag eenmaal begint, gaat het goed. (…) Maar het tweede deel van de dag is fysiek erg zwaar. We zijn moe, onze benen doen pijn, we stotteren”, begint ze.

“Nagui helpt me en vraagt ​​me om te ademen tijdens de reclames, om mijn schouders te ontspannen. Ik voel me blij als ik aan het eind van de dag een beetje uitgerust ben”, vervolgt Caroline. De jonge vrouw zorgt ervoor dat de gastheer niet aarzelt om haar op de set te adviseren om haar focus niet te verslappen. “Er waren twee of drie keer dat hij het gevoel had dat ik een beetje opgesloten zat, en hij zei tegen me: ‘We ademen, we moeten terug, dit is niet het moment om op te geven! “Het is waar dat we soms, wanneer we bepaalde niveaus of doelen bereiken, de neiging hebben om een ​​beetje te ontspannen, om gefrustreerd te raken. Het brengt ons weer een beetje tot nadenken”, legt ze uit.

En Nagoi Caroline brengt zo weinig tijd door met de kandidaten buiten de set en verzekert dat ze tijdens het filmen met hem kan communiceren. En dat de gastheer altijd luisterde. “Er zijn niet veel pauzemomenten, dus het is waar dat we hem niet vaak buiten de set zien. We hadden het toevallig over wat er in de show aan de hand was, en zelfs over ons persoonlijke leven. Ik heb een goede relatie met hem, hij is erg attent en erg aardig. We hebben goed gelachen”, zegt ze.

READ  Véronique Genest in geldnood? "Ik heb mijn ex-vrouw verantwoordelijk"