Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

George Clooney wil niet hopen dat je een van zijn films ziet

Amy Sussman via Getty Images

George Clooney en Amal Clooney bij de première van “The Tender Bar” in Los Angeles, Californië, VS op 3 oktober 2021.

Cinema – Iedereen heeft zijn eigen geheime tuin. Amal Clooney onthulde op zondag 3 oktober dat haar man, de met een Oscar bekroonde acteur George Clooney, weigerde haar een van zijn films aan te bieden.batman en robin, uitgebracht in 1997 waarin: George Clooney spel De zwartharige superheldSamen met Chris O’Donnell, Alicia Silverstone en Arnold Schwarzenegger.

Bij de première van de film malse bar Deze zondag, een journalist van verschillend George Clooney vroeg naar zijn afwezigheid in de aankomende film Fonkeling. Deze aanpassing, die in november 2022 uitkomt, brengt de acteurs samen die Batman speelden, zoals: ben Affleck En Michael Keaton.

“Ze hebben me niet gevraagd”, gaf hij toe. “Als je een franchise vernietigt zoals ik deed, kijken ze meestal ergens anders als The Flash aan staat”, grapte de acteur, duidelijk niet trots op zijn optreden in batman en robin. ‘Hij laat me er niet naar kijken!’ Amal Clooney, ook aanwezig in de show, huilt samen met haar man. De acteur antwoordde sarcastisch: “Er zijn een paar films waar ik gewoon naar toe ga… ik ben bang dat ik wil dat mijn vrouw me respecteert.”

Als het George Clooney lukt om zijn vrouw ervan te weerhouden de film te zien, zou het waarschijnlijk nog moeilijker zijn om zijn twee kinderen, Alexander en Ella, geboren in 2017, te weigeren. ,” hij vertelde hem. verschillend.

Hoewel George Clooney Batman niet eerde in Batman en Robin, vond de stripheld betere artiesten. Sindsdien hebben Christian Bale, Ben Affleck en Michael Keaton allemaal het masker en de zwarte cape gedragen, net als Robert Pattinson, die de hoofdrol op zich neemt in Batman gepland in 2022.

READ  'Ramp': wat Isabelle Adjani niet langer in de mond van mannen wil horen

Zie ook op The HuffPost: George Clooney heeft een woning in de Provence verworven