Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Claude (Koh Lanta) arrogant en seksistisch? Twee ex-genomineerden swingen op TPMP

in een Raak mijn tv niet aan Op 6 oktober wilden Cyril Hanoun en zijn schrijvers reageren op de vele kritieken op Claude, de symbolische genomineerde van de show en liefhebber van het herdenkingsseizoen. Koh Lanta: alle sterren. Inderdaad, op sociale netwerken werd de hoofdbestuurder, een van de grootste avonturiers van het spel, beschuldigd,“arrogant of arrogant” door kijkers, nadat de aflevering van 5 oktober was uitgezonden.

“Hij is de ster van het spel, maar hij neemt alles in zijn gezicht” Hij stelde Cyril Hanouna gerust en is een goede vriend van de kandidaat. De PAF-hooligan nodigde oud-deelnemers uit om hun mening te geven: Muhammad (Koh Lanta: Shock of Heroes) en Charlotte (Koh Lanta: Heldeneiland). De laatste, die in 2020 met Claude omging, onthulde het op schokkende wijze. “Hij beledigde me als vrouw, lachte me uit, op mijn lichaam en zei dat ik niet atletisch was”Ze zei. “Hij is een manipulator, een goede strateeg. Iemand die arrogant kan zijn. Ik begrijp niet waarom mensen verrast waren. Ik was de enige die zijn spel duidelijk in de gaten hield, en ik ben de enige die tegen heeft gestemd.”

Geconfronteerd met deze ernstige beschuldigingen, vraagt ​​Mohammed of de productie deze scènes heeft gefilmd. Alvorens toe te voegen: “Van daar tot macho zijn, het is geen foto van Claude die ik heb”. Dan de nuances van haar mooie brunette. “Er zijn momenten dat we samen lachten… maar hij is niet alleen manipulatief en arrogant. Maar hij is hetzelfde.”

Guillaume Genton, een mediaprofessional, heeft gesuggereerd dat Claude mogelijk het slachtoffer is van zijn eigen bekendheid. “Kandidaten staren is geen goede zaak. Je krijgt de indruk dat hij een grote kop nam en het spel leidt. Hij verdient vandaag veel geld met tags”. Van haar kant zei Geraldine Millais dat Claude Dartois dit seizoen zeker een voorkeursbehandeling zou hebben gekregen. “Ik hoorde dat hij een beetje verwend was door de productie en een deal zou sluiten.” Informatie ter plaatse door Charlotte bevestigd. “Claude deed het acteerwerk, daar zijn al zijn vrienden. Het is saai om te zien”De jonge vrouw merkte het op.

READ  Onweers- en hagelwaarschuwing voor de oostelijke Pyreneeën: het Sunday Family Bacchus Festival is geannuleerd