Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dance with the stars 2021: de tedere brief van Jean-Baptiste Meunier aan Ines Vandami na hun uitschakeling

Vrijdag 8 oktober 2021 werden Jean-Baptiste Meunier en Ines Vandami uitgeschakeld aan het einde van de vierde wedstrijd Dancing with the Stars. Trots op zijn carrière bedankte de acteur die in Les Choristes onthulde zijn danseres.

Ondanks zijn vooruitgang kon Jean-Baptiste Monnier zich niet kwalificeren voor de rest van het avontuur… Aan het einde van de vierde beloning van dans met de sterrenDe 30-jarige acteur en Inas Vandami zijn helaas uitgeschakeld. Trots op zijn carrière stuurde Jean-Baptiste Meunier een vriendelijke brief naar zijn danseres. Zo schreef hij:Gisteravond eindigde mijn Dancing with the Stars-avontuur. Ze heeft prachtige emotionele momenten gedeeld met andere koppels, ik was erg blij om dansen te ontdekken. Ines bedankt je voor alles, naast dat ik een getalenteerde danser ben, heb ik een echte vriend ontdekt, en ik ben zo trots op wat we hebben bereikt! Je hebt me je passie en vastberadenheid overgebracht en dankzij je vrijgevigheid heb ik vertrouwen in mezelf kunnen krijgen en vooral plezier kunnen hebben met de aarde.

Jean-Baptiste Meunier wil de zaken graag van de zonnige kant zien: “Wens andere koppels het beste, laat ons elke vrijdag dromen! (…) Dank aan de juryleden Chris Marquez, François Allo, Dennitsa Economova en Jean Paul Gaultier voor jullie advies en kritiek waardoor ik verder wilde gaan dan mezelf en verder wilde gaan! En Natuurlijk allemaal bedankt voor de steun en de vele berichten die ik krijg, ik ben zo ontroerd! Zeer snel…Van haar kant sprak Ines Vandami ook op Instagram. “Het Dancing with the Stars-avontuur eindigt hier voor mij en Jeanne Baptiste. Natuurlijk hadden we graag elke vrijdagavond voor jullie en voor jullie willen blijven optreden… maar dat is niets, we hadden eigenlijk de kans om de gekke ervaring te beleven van dansen op de legendarische dansvloer met de sterren tijdens drie shows. We hebben veel gewerkt, veel gelachen en veel contact gehad. Jean Baptiste, bedankt voor alles wat we samen hebben beleefd tijdens dit seizoen 11 van Dancing with the Stars“, Ik deed mee.

READ  "Avatar", de geremasterde versie van de film, debuteerde aan de top van de Franse kassa, na de release

Jean-Baptiste Monnier heeft veel steunbetuigingen ontvangen

Als het publiek teleurgesteld was dat het duo was uitgeschakeld, waren veel beroemdheden dat ook.Bilal Hassani deelde een verhaal op Instagram: “Twee zonnen die je de rest van dit avontuur vreselijk gaat missen!Shi merkte van zijn kant op:Nou, mijn JB deed het!Ten slotte schreef Karen Ferry:we zullen je missen !

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen