Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Porsche Taycan is in het zicht van de Amerikaanse transportautoriteit

In de Verenigde Staten heeft Taycan verschillende klachten ontvangen van klanten over onbedoelde throttling. Verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid doet de NHTSA onderzoek naar de ernst van het probleem.

De Porsche Taycan Het is binnen het kruisvuur van de National Roads and Transportation Security Agency (NHTSA), de US Transportation Agency. Enkele voorbeelden van de elektrische sedan hebben al een probleem opgeleverd Zijn baasje.

Velen van hen klaagden over een onverklaarbaar energieverlies, waardoor de stroom aan het werk ging. De NHTSA heeft negen klachten gemeld, waarvan er zes aangeven dat de auto niet opnieuw is gestart na een stroomstoring.

Nog zorgwekkender: deze stroomuitval trad op zonder een foutmelding of waarschuwing. Automotive Nieuws, Wie het probleem meldt, stelt echter vast dat het bericht “Een elektrische systeemfout” is opgeroepen.

Het is moeilijk te zeggen of het bericht komt na een stroomuitval of dat sommige eigenaren verschillende problemen hebben ondervonden. Porsche stond erop om ervoor te zorgen dat het volledig samenwerkte met de NHTSA om het probleem onder ogen te zien en Taycan gerust te stellen.

“Onze prioriteit is de veiligheid van iedereen die in een van onze auto’s reist.”Zei Brand. “We zijn op de hoogte van negen klachten van klanten en hebben een NHTSA-verzoek ontvangen. We kijken ernaar uit om dit probleem te behandelen.”

“En we willen de vragen van de NHTSA beantwoorden zodat we het probleem snel kunnen oplossen, indien bevestigd. Alle Taycan blijft veilig en we zijn niet op de hoogte van incidenten die verband houden met dit probleem.”