Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een slachtoffer van racisme, getuigt deze bezorger

Een slachtoffer van racisme, getuigt deze bezorger

gepubliceerd

Video lengte: 3 minuten.

BRUT
Artikel door

Na het ontvangen van een racistisch bericht van haar cliënt, diende Yaya een klacht in. Hij vertelt.

Ik was onderweg om haar maaltijd te serveren, en op dat moment ontving ik een beledigend bericht van de klant: ‘Schiet op, slaaf. Ik zal je een dubbeltje geven, want dat is wat je verdient“.”

Geschokt, geraakt, pijnlijk. Yaya ontvangt dit bericht terwijl ze de maaltijd van haar cliënt bezorgt. “Ik heb mijn foto op haar scherm, daarom weet ze dat ik zwart benHij denkt. In Frankrijk sinds 2009 bevestigt hij dat dit de eerste keer is dat hij met deze situatie wordt geconfronteerd.Het is de eerste keer en het is de laatste keer, want ik ga er niet weg“, lancering.

Yaya heeft een klacht ingediend en hoopt dat er zo snel mogelijk gerechtigheid komt. Met dit gebaar wil hij iedereen aanspreken die net als hij het slachtoffer is van racisme. “wij zijn samen“.

READ  Werkloosheid, vervroegde pensionering, discriminatie... Hoe werkgelegenheid in hogere functies veranderde in een “enorme verspilling”