Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft stelt zich gemengde zakelijke bijeenkomsten voor

De pandemie heeft teleconferenties en videoconferenties nieuw leven ingeblazen. Maar zelfs als het einde van de tunnel nadert, verwacht Microsoft dat de veranderingen tijdens de gezondheidscrisis zullen doorzetten en dat de communicatie in de wereld van werk gemengd zal worden.

De visie van Microsoft voor de toekomst van de wereld van werk is hybride, zegt Satya Nadella, de president van de groep. ” Hybride actie vertegenwoordigt de grootste verandering in de manier waarop onze generatie werkt hij schrijft. ” Dit vereist een nieuw bedrijfsmodel voor mensen, plaatsen en processen ».

Groot scherm en betere microfoons

Volgens de aantekeningen van Microsoft zullen mensen, zelfs als de epidemie afneemt, toch willen blijven profiteren van flexibelere mogelijkheden om op afstand te werken. Sommigen van hen worden populair in veel sectoren, maar tegelijkertijd willen werknemers meer mogelijkheden voor face-to-face samenwerking.

De oplossing voor een Windows-uitgever is een geavanceerder communicatiesysteem dat de scheidslijnen tussen de mensen in de kamer en degenen die op afstand interfereren, vervaagt. Geen videominiaturen meer met 720p-camera’s! Microsoft voorziet een groter scherm en ruimtelijke audio om de spreker beter te herkennen.

Dus Microsoft verbetert zijn Teams Rooms, met echt grotere schermen, die zelfs kunnen worden verwisseld voor een of meer monitoren. Een van de doelstellingen van het bedrijf is om deelnemers op afstand ‘ware grootte’ te laten zien, zodat ze het gevoel krijgen dat ze groter zijn in de ruimte. Wat de audio betreft, is Microsoft van plan microfoons in het plafond te integreren om achtergrondgeluiden te helpen verminderen en de kwaliteit van audiostreaming te verbeteren.

READ  Meerdere miljardairs, waaronder Jeff Bezos en Elon Musk, hebben volgens het onderzoek belasting ontdoken.

Alle geïnteresseerde bedrijven zullen echter een kamer voor deze apparatuur moeten toewijzen en een bepaald bedrag moeten investeren: het eenvoudigste Teams-kamersysteem vertegenwoordigt in feite een viercijferige cheque.