Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Popstars”, de cult-M6-telefoon, binnenkort op Prime Video

“Popstars”, de cult-M6-telefoon, binnenkort op Prime Video

L5, hier een jaar nadat ze in 2002 de eerste editie van “Popstars” wonnen.

Reality TV – en als het tijd is om Quadricolor te vormen … Deze maandag 19 juni was het niet Bruno Vandelli die het idee voorstelde, maar de Amazon Prime Video-teams, tijdens de traditionele persconferentie, gericht op het presenteren van de toekomstige programma’s van het streamingplatform, aangekondigd Om het M6-programma voor te bereiden popsterren.

Ja, dezelfde die getuige was van de geboorte van L5s, Whatfors, Linkups en M Pokora, maar ook Sheryfa Luna en Chimène Badi. De show, die in 2001 werd opgericht en onlangs zijn 20e verjaardag vierde, tegelijkertijd met vele andere Franse realityshows, heeft vijf seizoenen gehad, waarvan de laatste werd uitgezonden op D8, de voorganger van C8, in 2013.

Het nieuwe seizoen wordt geproduceerd door DMLS TV en ALP, een productiebedrijf onder leiding van Alexia Laroche Joubert (ko lantaEn Boyar-kasteel), die ook jurylid was voor de vijfde editie van Telecrochet. De zesde uitzending op Prime Video zal 8 afleveringen van elk ongeveer veertig minuten bevatten.

Zal het volledig online zijn of verspreid over meerdere weken? Geen woord. Tot nu toe is er weinig informatie onthuld. De productie is nog niet gelanceerd, maar Thomas Dubois, Director of Original Creations bij Prime Video France, bevestigt dat toch. De jury zal bestaan ​​uit grote Franse artiesten “.

Het principe blijft hetzelfde: zoek de groep van morgen. Deze keer zijn er geen vereisten, aantal of geslachtsbeperkingen. Het kan gemengd, gemengd of unisex zijn. ” Het zal worden samengesteld op basis van de talenten die we zullen ontdekken Voegt de persoon toe die verantwoordelijk is voor het platform.

Het project is veelbelovend, omdat het wedt op nostalgie naar de iconische reality-tv-shows van de vroege jaren 2000, en het is niet zonder de recente comeback van reality-tv-shows te herhalen. ster Academiewaardoor TF1-fans eind 2022 sprongen maakten.

READ  Dit is de regel die Penelope Cruz haar twee kinderen oplegt

Aankomende series en films

dit tellen Het werd aangekondigd te midden van een verscheidenheid aan andere nieuwe producten gemaakt in FrankrijkZoals het maken van films Wachtereen dwaze komedie waarin Jonathan Cohen een zingende agent speelt, en Levmanin lange vorm aangepast aan een grap tussen Pierre Nini en YouTubers McFly en Carlito.

Qua serie zet de omroepgigant in op succesvolle recepten: een tweede seizoen van Arm ding Door en getoond door Melha Bedia lol: wie lacht, stapt uit Waardig lol: wie roept, stapt uitWat, zoals de naam al doet vermoeden, bijdraagt ​​aan het verbod om te lachen om schreeuwen. Nicolas Beddos leidt de serie met Jean Dujardin als sekswerker. De zussen Alexandra en Audrey Lamy zijn samen Moordende achtbaanKomische thriller die zich afspeelt in een pretpark. Bubba zal verschijnen Eurekaeen misdaadserie die zich afspeelt tegen de achtergrond van de rellen in de voorsteden in 2005.

Als deze advertenties geen grap zijn, zal de nieuwe show die tot doel heeft de komieken van morgen te vinden en op te leiden iets hebben om over te lachen. Soort van nieuwe school Voor de grap werd hij gedoopt Comedy klasse. om te zien of de clou zou overeenkomen met die van Mia Frye.

Zie ook op Huffpost :