Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton uitsluiten van de koninklijke familie?  Deze oprechte kreet stuurde hij naar Charles III

Kate Middleton uitsluiten van de koninklijke familie? Deze oprechte kreet stuurde hij naar Charles III

Maandag 19 juni 2023 wordt waarschijnlijk een belangrijke gebeurtenis in het koninklijke leven van Kate Middleton. Op die dag werd de prinses van Wales letterlijk behandeld als een buitenstaander Britse koninklijke familie. In feite is de vrouw van prins William om een ​​heel specifieke reden weggelaten uit een van de meest heilige ceremonies op de koninklijke kalender. Concreet werd de schoondochter van koning Karel III niet benoemd tot lid van de Orde van de Kousenband. als gevolg van, Ze mocht dus niet deelnemen aan de feestelijke optocht die die dag werd georganiseerd.

Dus, Kate Middleton was een van de Britse royals die nooit een formele jurk droeg. Ze moest ook accepteren om evenementen bij te wonen die werden georganiseerd als onderdeel van de ceremonie van de Orde van de Kousenband, in plaats van formeel deel te nemen. Bij afwezigheid van ceremoniële kleding, De vrouw van prins William koos een zwart-witte jurk met stippen van Alessandra Rich. En ter herinnering, koningin-gemalin Camilla Parker Bowles werd onlangs aangesteld voor dit prestigieuze verzoek. Het was wijlen koningin Elizabeth II die hem in juni 2022 de eer gaf.

READ  Naar Déferlantes gaan: na het gedoe van de eerste dag, nieuwe parkeerplaatsen... maar geen shuttles meer!