Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Politierapport waarin de betrokkenheid van Marine Le Pen wordt aangegeven

Politierapport waarin de betrokkenheid van Marine Le Pen wordt aangegeven

Na vijf jaar onderzoek Marine Le Pen Gevonden in het gravencentrum in het geval van vermoedelijke nepbanen voor RN-leden. naar mij De zondagskrantPolitieagenten van het Centraal Bureau voor de bestrijding van corruptie, financiële en belastingcriminaliteit drongen in een samenvattend rapport van 15 februari aan op de rol van de partijleider, die de organisator en begunstigde zou zijn van het “frauduleuze systeem”. “in de plaats.

Het onderzoek werd geopend in maart 2015 en werd eind 2016 toevertrouwd aan de rechters van het financieel onderzoek van de Rechtbank van Parijs. De BN en zijn leiders werden verdacht van het verduisteren van enveloppen die door de Europese Unie aan elk lid waren toegekend om de salarissen van zijn assistenten in het Parlement te betalen, en op dat moment hadden deze medewerkers in feite voor de frontpartij gewerkt. Volgens Agence France-Presse schatte het Europees Parlement, een burgerlijke partij, in deze zaak een verlies van 6,8 miljoen euro. In dit geval werd een aanklacht ingediend tegen ongeveer 25 gekozen functionarissen en assistenten, waaronder Marine Le Pen en Jean-Marie Le Pen, en partijfunctionarissen.

Volgens haar advocaat heeft Marine Le Pen “nooit een frauduleus systeem gecreëerd”.

Dit rapport, dat werd voorgelegd aan onderzoeksrechter Claire Thibaut, geeft aan dat het RPF “via zijn leidinggevenden en directeuren een frauduleus georganiseerd systeem heeft opgezet om namens hem Europese fondsen te verduisteren via de nepbanen van parlementaire assistenten”. Altijd volgens JDDDeze zelfde onderzoekers “ontdekten voldoende bewijs om 17 leiders, gekozen functionarissen en degenen die dicht bij RN staan ​​te vervolgen wegens” verduistering van openbare middelen “of het verbergen van deze misdaad.”

READ  Storm Fiona: de oostkust van Canada ondergedompeld in duisternis, verbluffende verwoestingsbeelden

De JDD Hij merkt op dat het rapport verschillende aanmeldingen bevat die ertoe bijdragen “Marine Le Pen te introduceren als de directe verantwoordelijke” voor dit frauduleuze systeem. In antwoord op een vraag aan de krant bevestigde de advocaat van de voormalige presidentskandidaat, Rudolf Poselot, dat deze “nooit een frauduleus systeem had gecreëerd”. Hij zei nogmaals: “Alle parlementaire medewerkers van het Europees Parlement die in de instructies worden genoemd, hebben wel eens gewerkt.”