Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pokémon Sparkling Diamond en Sparkling Pearl: videovergelijking tussen de originelen op de DS en de nieuwe versies op Switch

nieuw spel Pokemon We zijn gewend aan het beste, met moderne graphics gecombineerd met originele verhalen die ervoor zorgen dat je terug bent in de zone in het hart van een gaming-generatie. nintendo Het zal de formule een beetje veranderen met Sparkling Diamond en Sparkling Pearl PokemonBijgewerkte versies van DS-games voor Switch met graphics chibi En Enigszins magere updates, deze week gepresenteerd.

Radio tractor Ongepubliceerd ook toegestaan GameXplain weten Vergelijking van het origineel en de remakes op de video. Door afbeeldingen van titels van 2006/2007 aan titels van 2021 toe te voegen, kunnen we ontwikkelaars zienILCA duidelijk gezocht naar Bijna identiek aan wat er in het verleden werd gedaan, wat betreft de indeling van groepen, kleuren en theater. Groet voor Diamant En parels Het zal geruststellend zijn, maar sommigen zullen waarschijnlijk spijt hebben van het gebrek aan originaliteit.

Als dit uw wens om te kopen niet in de weg staat Sparkling Diamond en Sparkling Pearl PokemonDe releasedatum is vastgesteld op 19 november 2021 en u kunt uw exemplaar vooraf bestellen op € 44,99 op Amazone.

helpen
editor
Je favoriete editor sinds 2009, gepassioneerd door rockmuziek, fan van allerlei soorten sitcoms. Ik heb in mijn leven veel Pokemon gespeeld.
Volg mij : Twitter Gamergen

READ  Sony WH-CH510 bluetooth-headset-test: goedkoop en duurzaam