Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pokémon Scarlet en Violet: nieuwe aanvallen, begin… Ontdek de slotaankondigingen voor 2023 Worlds!

Pokémon Scarlet en Violet: nieuwe aanvallen, begin… Ontdek de slotaankondigingen voor 2023 Worlds!

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

De sluitingsceremonie van de Pokémon Wereldkampioenschappen is het meest interessante onderdeel als je geen fan bent van de competitie, omdat het ons wat details geeft over toekomstige toevoegingen en mechanismen in het kaartspel of videospel van de licentie.

Nieuwe aanvallen voor Pokémon Scarlet en Purple

Laten we meteen tot de kern van de zaak komen met de aankondiging van de nieuwe aanvallen die naar Gen 9 komen met de tweede DLC. Hier is de lijst met het effect ervan.

  • Brio-parade : Met de fysieke vaardigheid van het type Fighting kun je voor je tegenstander optreden en hem met de palm van je hand aanvallen. Als het doelwit een prioriteitsvaardigheid probeert te gebruiken, verrast Prio-Parade hem door de commandant toe te staan ​​hem als eerste aan te vallen en schrikt hem definitief af. Deze aanval mislukt als het doelwit de Priority-vaardigheid niet cast.
  • Psychologische dissonantie : Deze speciale vaardigheid van het paranormale type omhult zijn doelwit met gruwelijke geluidsgolven die voorkomen dat ze gedurende een bepaald aantal beurten weer gezond worden, of het nu gaat om een ​​vaardigheid, talent of item.
  • Bliksemsnel : Met deze speciale vaardigheid van het elektrische type kan Bliksem Ire eerst een elektrische ontlading afvuren als haar doelwit een aanval is. Deze vaardigheid faalt als het doelwit niet van plan is aan te vallen.
  • Mes tachyon : Deze speciale vaardigheid van het staaltype faalt nooit, waardoor de Iron Boss het doelwit twee keer schade toebrengt door energiestralen uit zijn hoorns te projecteren.

Starters met duizenden, type Paradox en nieuw type Teracrystal

Naast de in de trailer beschreven aanvallen hebben wij ook het recht om andere informatie te verkrijgen die voor u van belang kan zijn. Ten eerste, Voorgerechten van vorige generaties zullen in het wild beschikbaar zijn via synthetische biomen. Dan krijgen we de twee soorten paradoxen die werden aangekondigd tijdens Pokémon Presents op 8 augustus. Dus, zoals we hadden verwacht, echter Lightning-Ire zal een elektrisch/drakentype zijn Terwijl Chef-de-Iron zal het stoere/psycho type zijn. De informatie die mensen waarschijnlijk aan het praten krijgt, is dat echter wel Toevoeging van het negentiende type tetrakristal. Helaas hebben we daar niet meer details over. Aan de andere kant is het mogelijk dat dit type Teracrystal een Pokémon in staat stelt een duidelijk voordeel te behalen ten opzichte van zijn tegenstander in een gevecht door hem in staat te stellen een aanval te weerstaan ​​of zelfs allerlei soorten Stab te krijgen. Natuurlijk zullen we moeten wachten om meer te weten te komen over dit mysterieuze symbool voordat we erachter komen of het echt te verslaan is of slechts een kleine toevoeging toelaat om de gevechten interessanter te maken.

READ  Facebook bouwt een 'metaverse', de 'heilige graal' van Zuckerberg

Binnenkort komen er nieuwe vechters naar Pokémon Unite

Als je van Pokémon en MOBA’s houdt, dan moet je Pokémon Unite geprobeerd hebben. Tijdens de slotceremonie ontvingen we een aankondiging van de komst van de volgende drie vechters in het spel, en daarom kun je het opnemen tegen je tegenstanders met Braségali, Mimiqui en Miascarade. Mimiki en Brasigali zullen deel uitmaken van de veelzijdige vechters, terwijl Miyaskarad een snelheidsvechter zal zijn. Het laatste detail om te onthouden over deze trailer is de releasedatum van Braségali sindsdienKomt de dag na de Le Masque Turquoise DLC, die op 14 september uitkomt.

Pokemon-paradoxen landen in het arcadespel!

Wat TCG betreft, baart de aankondiging die heeft plaatsgevonden zorgen Een nieuw type kaart. Dit zijn paradoxkaarten. HZo groeperen ze Paradox Pokémon onder twee acroniemen: Ancient en Future., enigszins vergelijkbaar met in het verleden met de Milles-Poing en Final Fist-kaarten. Bovendien is dit verschil ook te zien in de rest van de kaart met de rechterkant die varieert afhankelijk van het paradoxpatroon. Natuurlijk zijn er enkele paradoxen onder klassieke kaarttypes zoals Wheel-of-Iron of Fort-Ivory, maar het is onwaarschijnlijk dat je later andere versies van deze monsters zult zien. Hiervoor zou het echter nodig zijn Wacht tot de herfst van 2023 om deze geweldige kaarten in detail te ontdekkenVooral omdat ze niet de enige zijn in deze trailer. In werkelijkheid, In 2024 keren ACE SPEC-kaarten terug. Voor degenen die er niet bekend mee zijn, dit zijn zeer krachtige itemkaarten die beschikbaar waren in het zwart-wittijdperk van de TCG.

READ  Wat te doen om de impact van koud weer te verminderen?

Om dit nieuws af te ronden, kun je de resultaten van het Wereldkampioenschap 2023 in het onderstaande artikel vinden, evenals details over de locatie van het Wereldkampioenschap 2024 sinds de onthulling en het zal Honolulu, Hawaii zijn.