Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zelda Tears of the Kingdom: dit favoriete personage van fans heeft een directe connectie met Ocarina of Time!

Zelda Tears of the Kingdom: dit favoriete personage van fans heeft een directe connectie met Ocarina of Time!

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Fans van de Nintendo-licentie waren dolenthousiast toen ze The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ontdekten. Ze hebben de mogelijkheid om daar de mutant Hyrule te ontdekken, waarmee het mogelijk is om zowel de lucht als de diepten te verkennen. Ook zal het mogelijk zijn om op tijd wat terug te verdienen Om een ​​oude beschaving te ontdekken die het gebied heeft gesticht dat we zo goed kennen. Maar als de overblijfselen van Hyrule de overlevering van andere Zelda-spellen kunnen verklaren?

Rauru en… Rauru?

Fans van de Nintendo-licentie weten dit maar al te goed: Dit is niet de eerste keer dat een wijze van licht genaamd Rauru is verschenen. In de Ocarina of Time spreekt Rauru, de Sage of Light, met Link en vraagt ​​om zijn hulp bij het afweren van de dreiging van Ganondorf. Rauru van Ocarina of Time is vooral bekend vanwege het bouwen van de Temple of Time, geïnspireerd door de Link-saga in Skyward Sword.

De stad Rauru bestaat ook in The Adventure of Link, maar er is geen duidelijk verband tussen Rauru. Deze lijken verband te houden. Koning Rauru, van de Tears of the Kingdom, draagt ​​een medaillon dat verdacht veel lijkt op Rauru’s gezicht uit Ocarina. Wanneer het medaillon van koning Rauru ondersteboven wordt gekeerd, lijkt het op de vorm van een uil. Hoewel hun band niet geformaliseerd is in de tradities van het laatste auteurschap, Fans weten het zeker: Rauru is verenigd!

Wat deze door fans gegenereerde link zou bevestigen, Het is een feit dat de naam Rauru niet vertaald wordt In de meeste versies van Kingdom Tears. De meeste personages, plaatsen en wijzen hebben verschillende namen in andere talen, terwijl Rauru blijft, alsof Nintendo de connectie tussen de twee entiteiten wil bevestigen.

READ  Oeps, de Pixel 8 Pro staat al op Google

Het ei of de kip?

Het is nog steeds moeilijk om Tears of the Kingdom in te passen in de officiële tijdlijn van Nintendo’s gelicentieerde games, laat staan ​​Rauru. Echter, Koning Rauru en koningin Sonja zijn de grondleggers van het koninkrijk HyruleHet is zeer waarschijnlijk dat Soneau Rauru Rauru voorging die de Temple of Time bouwde.

Hoewel Rauru zichzelf opoffert om Ganondorf onder Hyrule Castle te verzegelen, is zijn ziel misschien gespaard gebleven na deze heroïsche daad als hij met Link spreekt zodra hij wakker wordt met zijn nieuwe arm. Volgens veel spelers is het mogelijk dat terwijl hij probeert zijn koninkrijk te verdedigen, Rauru als Rauru uit Ocarina of Time. Op dit moment is niets zeker, maar fans zijn er zeker van, Rauru’s lot zal opnieuw kruisen!