Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pokémon Go-fans boycotten Niantic’s basiswijziging

Na deze revolutie kon Niantic zijn beslissing heroverwegen en de spelregels houden zoals ze waren tijdens de pandemie.

Nog niet zo lang geleden kondigde Niantic, die de mobiele titel Pokémon Go heeft gemaakt, aan dat het geleidelijk weer normaal wilde worden. Moedig gebruikers aan om buiten te spelenEn niet thuis, zoals de gezondheidscrisis oplegde. Deze beslissing is echter niet unaniem over de hele wereld, met name in de Verenigde Staten, waar de epidemie nog lang niet onder controle is.

Gezondheid boven alles

En effet, Niantic een overzicht van de « retour à la normale » avait été appliqué aux États-Unis et en Nouvelle Zélande, betaalt aan taux de Covid-19-patiënten n’a pas dépassé les de cas de cas parle j Mars. Dit is duidelijk niet het geval voor de Verenigde Staten, aangezien de deltavariabele eraan werkt om het land terug in een significante vierde golf te brengen.

Daarom zijn veel Amerikaanse fans in opstand gekomen tegen het nieuwe beleid van Pokemon Go, waarvan ze zeiden dat het hen fysiek dichter bij elkaar heeft gebracht dan vóór de pandemie. Dus toen Niantic tweette over de komst van nieuwe wezens in de game, reageerden fans collectief met de hashtag #BoycottNiantic.

“We hebben je gehoord. We waren ontroerd door je reactie.”

De studio aarzelde niet om op deze situatie te reageren en publiceerde een open brief aan alle critici van deze maatregelen. Het bedrijf belooft hen een bestuur op te richten dat als enige doel heeft om te bepalen of deze nieuwe regels kunnen worden toegepast in overeenstemming met de medische aanbevelingen van de betrokken landen en of ze de veiligheid van iedereen kunnen garanderen.

READ  myCanal heeft met succes in-app-abonnementen in zijn iOS-app gedeactiveerd

“We hebben je feedback gehoord over één verandering in het bijzonder – de interactieafstand tussen PokéStops en Gyms. We hebben de 80 meter interactieafstand teruggebracht tot de oorspronkelijke 40 meter in de VS en Nieuw-Zeeland omdat we willen dat mensen verbinding maken met echte plaatsen in de echte wereld en plaatsen om te bezoeken Plaatsen die het ontdekken waard zijn.

Om de zorgen die u hebt geuit aan te pakken, nemen we echter de volgende stappen: We stellen een intern team samen om voorstellen te ontwikkelen om onze missie te ondersteunen, namelijk mensen inspireren om samen de wereld te verkennen, terwijl we tegelijkertijd de specifieke zorgen aanpakken die aan de orde gesteld over de interactieafstand. “

Niantic Specificeert dat de uitkomst van deze discussies zal worden gedeeld met spelers in 1Hij is September, wanneer het volgende seizoen van het spel begint. Ondertussen blijven de nieuwe regels in deze twee landen gelden.