Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Om het probleem van Fortnite op te lossen, overwoog Google om Epic . te kopen

Om de “besmetting” te voorkomen die zou kunnen worden veroorzaakt door het geval van Fortnite, dat buiten de Google Play Store op Android kan worden gedownload, heeft Mountain View verschillende oplossingen bestudeerd om het enthousiasme van Epic af te koelen. Een daarvan zou een gedeeltelijke of volledige overname van de Amerikaanse uitgever kunnen zijn.

Fortnite d'Epic .Games

Fortnite is de hoofdtitel van Epic Games // Bron: Epic Games

Epische spellen Het is een van die jeukende bedrijven waar sommigen van houden en sommigen haten. En wat is er beter voor een bedrijf van formaat? google Wilt u voorkomen dat u koud zweet veroorzaakt door zo’n vrij elektron om te herstellen?

Hoe dan ook, het is het gekke verhaal dat de documenten vertellen van de niet-verzegelde stukken die zullen worden gepresenteerd tijdens het komende proces tussen de twee reuzen. Een beetje zoals in het geval Episch versus AppleThe Tim Sweeney Company Ik besloot Google aan te klagen na de intrekking van Mountain View Het is een elektronisch spel uit zijn winkel.

Wilde Google Epic kopen?

Volgens het interne Google-document, dat Epic in zijn klacht gebruikte, overwoog Google om, althans gedeeltelijk, het bedrijf achter de Het is een elektronisch spel, uit angst dat zijn manoeuvre om de commissie die op elke aankoop in de Google Play Store wordt toegepast te omzeilen, tot een “infectie” zou kunnen leiden.

Oppo Reno 4 Pro

Fortnite, op Oppo Reno 4 Pro // Bron: Frandroid

Meer precies, de zoekgigant zal hebben ” Hij ontwikkelde een reeks interne projecten om de infectie te bestrijden die hij voor ogen had. Dan voegt Epic eraan toe dat Google “Zelfs als je overweegt om een ​​deel van of alles van Epic te kopen om deze dreiging te onderdrukken.”

Houd er rekening mee dat berichten waarin deze mogelijkheid specifiek wordt besproken, op dit moment vertrouwelijk blijven en dat de klacht ons niet in staat stelt te weten of Google daadwerkelijk contact heeft opgenomen met Epic Games om de overname te bespreken. We weten ook niet wanneer die besprekingen zullen plaatsvinden. de rand, die de documenten heeft gezien, denkt dat het rond 2018 is gebeurd, toen Epic zich begon voor te bereiden op de lancering Het is een elektronisch spel Op Android, lang voor het probleem dat ertoe leidde dat de uitgever uit de Play Store werd gegooid.

READ  Amerikaanse wet wil "de greep van Apple en Google op de applicatiemarkt breken"

Sideloading, een “vreselijke ervaring”

Aan de andere kant zegt Epic dat Google contact met hem zou hebben opgenomen om hem een ​​”speciale aanbieding” te doen voor deze lancering. Het doel van deze demo is waarschijnlijk om te voorkomen dat Epic sideloaden van Het is een elektronisch spel (d.w.z. de mogelijkheid om de game buiten de Play Store te downloaden). De beheerder van Google had naar deze praktijk verwezen als een “vreselijke ervaring” En“Eerlijk gezegd verdrietig”, Hierbij verwijzend naar de verschillende stappen die nodig zijn om een ​​applicatie op deze manier te installeren.

De belangstelling voor de aanstaande rechtszaak van Epic tegen Google werd onlangs aangewakkerd door een klacht van 36 Amerikaanse staten tegen Google vanwege zijn monopolistische praktijken, en in het bijzonder voor verschillende manoeuvres die het bedrijf zou hebben ingezet om de ontwikkeling van sideloading te voorkomen.