Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Poetin roept op tot versterking van de samenwerking met Noord-Korea “op alle assen”

Poetin roept op tot versterking van de samenwerking met Noord-Korea “op alle assen”

De Russische president stuurde een felicitatieboodschap naar de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, ter gelegenheid van de 75e verjaardag van de verklaring van het regime in Pyongyang.

De Russische president Vladimir Poetin feliciteerde de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un ter gelegenheid van de 75e verjaardag van de verklaring van het regime in Pyongyang, waarin hij opriep tot versterking van de samenwerking.Op alle assen», maakte het Kremlin zaterdag bekend. “Ik ben ervan overtuigd dat we dankzij onze gezamenlijke inspanningen de bilaterale betrekkingen op alle assen zullen blijven versterken‘, kondigde Vladimir Poetin aan in een felicitatieboodschap aan Kim Jong Un, daarbij verwijzend naar het Kremlin.

Dit komt volledig overeen met de belangen van ons volk» Het helpt ervoor te zorgenVeiligheid en stabiliteit op het Koreaanse schiereiland en Noordoost-AziëHij bevestigde. “Driekwart eeuw geleden was de Sovjet-Unie de eerste die de nieuwe soevereine staat erkende die op Koreaans grondgebied ontstond.“, herinnert de heer Poetin zich en benadrukt dat”Sindsdien zijn de betrekkingen tussen onze twee landen altijd gebaseerd geweest op de beginselen van vriendschap, goed nabuurschap en wederzijds respect.“.

Ik wens u met heel mijn hart gezondheid en succes en ik wens alle burgers van Noord-Korea vrede en voorspoed.», concludeerde de Kremlinmeester.

Russische diplomaten namen vrijdag ook deel aan de paramilitaire parade die Noord-Korea organiseerde, evenals aan een Russische militaire zang- en dansgroep die voor de gelegenheid naar Pyongyang kwam, aldus KCNA.

READ  Twee toeristen kwamen om door bliksem op het strand