Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PlayStation en NCSoft kondigen een strategische samenwerking aan – Nieuws

PlayStation en NCSoft kondigen een strategische samenwerking aan – Nieuws

Het eerste dat je moet opmerken over “strategische partnerschappen” is dat ze niet noodzakelijkerwijs tot veel duidelijke actie leiden (herinner je je de overeenkomst die Sony en Microsoft in mei 2019 via de cloud ondertekenden?). Tastbaar is wat er ontbreekt in het persbericht van Jim Ryan, de vertrekkende CEO, en zijn tegenhanger bij NCSoft, Taekjin Kim. Voorlopig wordt ons verteld dat deze samenwerking het mogelijk zal maken om de mogelijkheden op verschillende gebieden te bestuderen. Inclusief mobiel », Dit bevestigen we in een tijd waarin PlayStation Studios traag is in het decoderen van iets concreets op dit gebied.

Er doen geruchten de ronde over een Horizon MMORPG

Dit partnerschap met SIE vertegenwoordigt het begin van onze inspanningen om samen veel synergieën te creëren, waarbij we gebruik maken van de vaardigheden, technologische capaciteiten en ervaring van beide bedrijven. zei Taekjin Kim, president en CEO van NCSoft. ” De samenwerking met NCSoft bevordert onze uitbreidingsstrategie buiten de console en breidt het bereik van PlayStation uit naar een breder publiek “Voegt Jim Ryan toe.

Interessant genoeg werd de aankondiging van deze fusie slechts een jaar na het gerucht gedaan… Koreaanse pers, waarbij NCSoft, en meer bepaald de Lineage-divisie, werd gekozen om een ​​MMORPG te ontwikkelen op basis van de Horizon-franchise van Guerrilla Games. Ter herinnering: NCSoft heeft Amazon Games onlangs de verantwoordelijkheid toevertrouwd voor het publiceren van de internationale versie van de MMORPG Troon en vrijheid.

  • Lees ook | NCSoft en Amazon Games pronken met hun MMORPG-ambities