Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gratis download nu tijdelijk beschikbaar op Steam!

Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken. Nou bijna. Ghostrunner 2 staat op het punt te lanceren, wat fans erg blij zal maken, maar als nog een paar dagen wachten te veel voor je lijkt, kun je de demo altijd downloaden op Steam.

De gratis download van Cyberpunk speelt zich een jaar na de gebeurtenissen uit de eerste game af en komt met nog meer brutaliteit in het spel. We kunnen zeggen dat het dit bloedbad is dat de franchise zo’n succes maakt bij fans, evenals het snelle, adrenaline-gevulde verhaal, waarin de actie nooit stopt. Volgens de fans is ‘Ghostrunner rock’ geweldig, maar zal hetzelfde gelden voor het vervolg?

Geniet van de intensiteit van de Ghostrunner 2-demo!

Er is nog geen uitspraak over deze kwestie, wat begrijpelijk is aangezien de game nog niet is uitgebracht. Maar zelfs als het nog een paar dagen duurt voordat de demo uitkomt, zijn degenen die de demo hebben geprobeerd optimistisch en keren ze meteen terug naar de opwinding waar ze op hebben gewacht sinds het einde van de eerste game. Games als Cyberpunk Phantom Liberty hebben die leegte zeker opgevuld, vooral in termen van ‘hartverscheurend drama’, maar de brutaliteit van Ghostrunner was werkelijk ongeëvenaard.

“De demo is wild en lijkt mij een 8,5- of 9/10-game”, zei een Redditor, terwijl een ander specifieker was over hun liefde voor de komende first-person shooter: “Persoonlijk vond ik het geweldig [la démo]. Ik ben bang dat de mogelijkheid om te blokkeren en te ontwijken het spel misschien te gemakkelijk maakt, maar de bèta was nog steeds behoorlijk moeilijk, en over het algemeen was OG Ghostrunner waarschijnlijk een beetje te moeilijk voor de meeste mensen. »

READ  Waarom de revolutionaire "supergeleider" LK-99 natuurkundigen bang begon te maken

“Ik had zeker een aantal onderdelen die me frustreerden, ook al vond ik het over het algemeen leuk. Ik hield ook van de motorscene, het was erg snel. Ghostrunner 2 zal voor mij zonder twijfel een van de beste games van het jaar zijn.”

Het lijkt alsof alles nog moet worden uitgespeeld. Nu 26 oktober nog maar een paar dagen verwijderd is, zal het niet lang meer duren voordat de meningen van fans zich serieus gaan verspreiden. Wil je direct in de actie duiken? Je kunt Ghostrunner 2 nu vooraf bestellen, waarbij naast het basisspel ook de Deluxe en Brutal Editions beschikbaar zijn.