Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Pierre Nini Warn Me”: Leila Bakhti onthult de gevolgen van haar deelname aan “LOL: hij die lacht, stapt uit!”

“Pierre Nini Warn Me”: Leila Bakhti onthult de gevolgen van haar deelname aan “LOL: hij die lacht, stapt uit!”

Leila Bekhti keerde terug naar haar imitatie van Little Richard in “LOL: Whoever Laughs, Comes Out! 3” Screenshots van France TV

filmpje – De actrice, die viraal ging nadat ze zich voordeed als Little Richard in de gesigneerde game Prime Video, reageerde dinsdagavond met een “C to you”.

“Wat je ook doet, je wordt een Layla-fenomeen.”Ann Elizabeth Lemoine begon met het introduceren van haar gast. Na wat niet is vergeten “teken”waar haar personage Alexandra V. over sprak de vlam En verkenner Leila Bakhti is weer verschenen. Gisteravond op “C to you” keerde de actrice terug voor haar opvallende post op “LOL: wie lacht, komt naar buiten!”.

In de wedstrijd uitgezonden op Prime Video waar het belangrijk is om niet te lachen op straffe van diskwalificatie, liet de kandidaat zien dat ze bijzonder competitief is. Vanaf de eerste minuten probeerde de actrice haar tegenstanders af te maken, dankzij imitaties van Little Richard. Hiervoor bewapende ze zich met een grote blonde pruik in de vorm van een vibrator en een gigantische kam en ging ze door met zingen met kleine bewegingen. “Wop bop een loo bop”. Een grap die Leila Bakhti tijdens de wedstrijd verschillende keren herhaalde.

“Op straat werd ik gebeld”

Dit optreden ging viraal op sociale netwerken en veel netizens vinden het leuk om de sketch van de actrice te herhalen. Populariteit wekte de nieuwsgierigheid van Anne Elizabeth Lemoine. “Had je verwacht een meme te worden?”vroeg de gastheer voordat de belangrijkste belanghebbende kon antwoorden Pierre Nene waarschuwde haar..

“Het is grappig dat mensen op straat me uitschelden “Wop bop een loo bop” En ik antwoord “vernietigende hausse”. We zeggen geen hallo meer‘, onthulde ze op de set van ‘C à vous’, een verhaal dat zijn gesprekspartners altijd aan het lachen maakt.

De nasleep van haar overlijden in “LOL: Who Laughs, Comes Out” stoort de actrice niet, zoals ze gisteravond toevertrouwde. “Ik weet dat het leven op dit moment niet zo gemakkelijk is. Als we mensen een beetje kunnen laten lachen, maakt dat mijn dag goed.”En concludeerde.

READ  Jouw horoscoop voor dinsdag 31 mei 2022