Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pascal Obispo keerde terug met het nummer “I Wasn’t Born for Happiness” voorafgaand aan het album

Beeldcredits: screenshot van YouTube

Pascal Obispo vermenigvuldigt projecten. Terwijl zijn schilderijen het onderwerp zijn van een tentoonstelling in Bordeaux, begint de zanger op 6 oktober aan een headliner-tour om de 30ste verjaardag van zijn carrière te vieren. De vertolker van de nummers “Fan” of “Lucie” zal op 19 en 20 oktober een opmerkelijk optreden geven in de Seine Musicale. Tegelijkertijd zal Pascal Obispo eindelijk zijn album uitbrengen met Isabelle Adjani geproduceerd in 2006, met duetten met Christophe en Etienne Daho, Zegel of Benjamin Beaulayen heeft zojuist zijn opnames teruggestuurd naar streamingplatforms, die pas sinds januari 2021 beschikbaar zijn op zijn Obispo All Access-app.

Dailymotion-speler wordt geladen…

“Als het niet zo ongelukkig was…”

maar dat is nog niet alles! De productieve zanger maakt zich ook op om een ​​nieuw album met originele nummers uit te brengen. Twee jaar na “France” en vijf jaar na “Obispo” keert de kunstenaar terug naar de winkels met een nieuw project dat nog steeds erg vaag belooft te zijn, behalve dat hij in de studio heeft gewerkt met Manu Katché, Max Pinto of Julien Schultheis . Maar woensdagochtend is op de golven RFMPascal Obispo onthulde dat dit nieuwe album “Le beau qui pleut” zal heten en dat het begin september zal verschijnen. We wilden iets positiefs en fris. Het is een album dat spreekt over schoonheid, over het deconstrueren van schoonheid en haar transcendentie. opmerking.

Deze woensdag licht Pascal Obispo de sluier over die plaat op door de eerste single van vandaag uit te brengen: “I Didn’t Create Happiness.” In deze popsong met dreunende bassbeat deelt de Bordeaux-artiest de microfoon met de Frans-Italiaanse zangeres Giordana Angie. Ze is een zeer getalenteerde meid. Ik heb haar veel zien zingen en veel zien stretchen in muziekvideo’s en concerten… het is zo leuk legt de muzikant uit. Sluit je aan bij Jordana Angie in het radiokoor voor deze titel, terwijl hij zingt: Als het niet ongelukkig is / Je wist gewoon niet hoe je eerder gelukkig moest zijn / Als het niet zo ongelukkig was / Om zo weinig te hebben, gewoon om gelukkig te zijn / Ik ben niet gemaakt voor geluk, dan voila / Plotseling is geluk gemaakt voor mij . In zijn zeer sobere clip amuseren Pascal Obispo en Giordana Angie zich voor de camera van Fabrice Lafont, die ze filmt in zwart-wit en vervolgens in kleur.

READ  Waarom wilde Jan niet naar de balans (SPOILER)?